Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » En nem kapok egyedul evek ota...

En nem kapok egyedul evek ota semmi ajandekot karacsonyra?

Figyelt kérdés
Ugymond hala istennek sikerult megszabadulnom anyam pasijatol mert mar botrany volt amit muvelt...azota oreganyamhoz visz neki ajandekot,ide anyamnak ...de en nem ....nem is kell nem azert mondom ,de ez olyan mintha direkt csinalna ,hogy oreganyamnak vesz tobb tiz ezer ft erteku parfumot meg anyamnak is ...n30
2023. dec. 23. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Én sem kapok igazából..

Bár idén kaptam teafüvet egy lány ismerősömtől, de az ilyen elő karácsonyi ajándék volt.

Nem is értem amúgy miért akarsz tőle ajándékot.

2023. dec. 23. 18:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok isten ments,csak elotte evekig oreganyamnak nem vett semmit ....ez a furcsa.

Korulottem mindenki kap azota miota nem vagyokunk beszelo viszonyba hala istennek nekem csak ez a fura es gaz

2023. dec. 23. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Én sem nagyon.

Lányom még kicsi vagyis nincs keresete.

Anyám csóró. 😔

Barátnőm meg eléggé friss.

Nyilván tőle kapok de nem ismer még annyira hogy tudja mire vágyom vagy minek örülnék.

2023. dec. 23. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére én sem kapok semmit. Nem is hiányzik. F40
2023. dec. 23. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 szívemből szóltál, ugyan ezt akartam írni. Én szoktam venni, és szeret is adni, de 5-10 éve nem kapok semmit (tudatosan mondogattam, építettem ezt le), és ez számomra nagyon pozitív. Ami kell, meg tudom venni bármikor magamnak, sajnálnám, ha valaki rám költené a pénzét.

39F

2023. dec. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!