Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti kinek, mit vesztek karácson...

Ti kinek, mit vesztek karácsonyra? Milyen ajándékot?

Figyelt kérdés

Azt, hogy kinek úgy értem hogy szülőknek, a gyereknek, barátnak, stb.

Kort és nemet írjatok légyszíves!

Kíváncsi vagyok.

(Tudom, ez egy anonim oldal. Bárki írhat bármit. De azért ne szálljunk el, ha lehet, hogy mindenkinek egy új BMW-t, stb... :D Csak őszintén)

2019. dec. 15. 04:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Új BMW - becsületes embernek járó magyar fizetésből? Jót röhögtem.

Nem adok senkinek sem ajándékot. Én magam leszek az ajándék és nekem meg ő. A minőségi együtt töltött idő megfizethetetlen.

2019. dec. 15. 06:33
 2/12 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
71%

Jelképes apróságot szoktunk adni, nem veszünk semmit senkinek, csak a gyerekeknek. Pl.:

Házi készítésű forrócsoki mix, sajátkészítésű naptár, kis csomag gyertyával, fenyőággal, szaloncukorral... stb.

2019. dec. 15. 06:58
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Apám-anyámnak nem tudom, tesómnak koncertjegybe szállok bele. Én egy könyvet kértem. /37F/
2019. dec. 15. 07:55
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Testvéreimnek piát, ikea utalványt és a gyerekeiknek játékot (plüss, kisebb legó), párommal wellnessezni megyünk abba szállok bele, nagymamámnak és szülőknek sajnos még nem tudom, hétfőn bevetem magam a tescoba és meglátjuk.
2019. dec. 15. 08:59
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
A kislánynak (2 éves) játékbabát és hozzá tartozó kiegészítőket. A férjem nagyfia pókerszettet és könyvet kap. Apu horgászboltból vett ajándékutalványt, anyu táskát, anyósom matracot, keresztfiam ( 1,5 éves) egy mágneses rajztáblát, másik gyerek (3) lovas barbiet kap. Mi meg akváriummal lepjük meg magunkat. 29/N
2019. dec. 15. 09:24
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Senkinek nem veszek semmit. Tudom, hogy ez rossz hír a felpörgött kereskedőknek, - mert egyre több ember látja be, hogy semmi értelme a valóságtól elrugaszkodott költekezési láznak, - de a gyomorom felfordul az "ünnepeket" övező megfelelési kényszer - versenytől. Annak tükrében pedig különösen felerősödik bennem ez az érzés, hogy az év többi napjában miként bánnak egymással olyan emberek, akik rokonok, ill. közelről ismerik egymást. Magasról teszek a "vallási" töltetű bohóckodásokra. Jézus dezodort vett magának... Jézus megnézte a Kék fényt... Jézus kifésülte a haját... Jézus így, Jézus úgy! Jézusom! Ünnepeljetek!
2019. dec. 15. 09:58
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Anyukámnak szakácskönyvet, apukámnak egy új pénztárcát, barátnőmnek nyakláncot, fülbevalót meg sok sok csokit.

21L

2019. dec. 15. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Én ezt nem értem, hogy ha valaki normálisan válaszol a kérdésre miért van lepontozva...

Én ismerek olyat, aki haláleset miatt még fát se állit! Akkor rá hogy reagálnátok?!?

2019. dec. 15. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Én csak anyukámat és a páromat ajándékozom meg. Anyukámnak egy egyedi fényképes naptárat adok. Páromnak pedig egy fotókönyvet csináltam.
2019. dec. 15. 13:20
 10/12 anonim válasza:
30%

Barátnőmék egy igen klassz, hozzájuk illő ágynemű huzatot kapnak, illetve kávét, mert az náluk elengedhetetlen :D

Testvéremnek valami táskát nézegettem, meg egy könyvet.

Anyunak, apunak még sajnos nem tudom.

Legjobb barátnőmnek pedig egy személyes ajándékot készítek+fürdőbomba

2019. dec. 15. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!