Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti kinek, mit vesztek karácson...

Ti kinek, mit vesztek karácsonyra? Milyen ajándékot?

Figyelt kérdés

Azt, hogy kinek úgy értem hogy szülőknek, a gyereknek, barátnak, stb.

Kort és nemet írjatok légyszíves!

Kíváncsi vagyok.

(Tudom, ez egy anonim oldal. Bárki írhat bármit. De azért ne szálljunk el, ha lehet, hogy mindenkinek egy új BMW-t, stb... :D Csak őszintén)

2019. dec. 15. 04:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%

A bátyámnak:(jelenleg építkezik és lesz egy szauna is a házban) neki vettem egy felöntő dézsát + hozzá a kanalat. Illetve 3 fajta szauna illóolajat. Összesen: 15.00 Ft volt.

Sógornőmnek: Mivel otthon magának csinálja a körmét. Neki vettem 5 különböző színű géllakkot. + hozzá ilyen nyomdát amivel lehet mintákat a körömre nyomni. Illetve már régóta szeretne olyan manót ami mostanában divat aminek lehet állítani a lábát. Még egy olyat kap mellé. Kb. 15.000 Ft volt.

Anya-Apa: 3-an vesszük nekik az ajándékot. Régóta szeretnének elmenni Lengyelországba, azon belül is Krakkóba. Így ők azt kapnak 3 nap 2 éjszaka Krakkóban. Ami választható időpontban lehet beváltani. Árat nem tudok írni. Mert ezt majd akkor fogjuk fizetni ha már szállást foglalunk neki stb.

25/N

2019. dec. 15. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:
33%

A gyereknek: sátrat és kisebb márkás játékokat

A férjemnek: egy táskát (mindig kérünk egymástól valamit)

A szüleimnek: társast és egy a gyerek által dedikált karácsonyfadíszt

Anyósnak: parfümöt, após nincs képben

A tesóimnak: sminkeket, határidőnaplót, ajándékutalványt

Sógornőmnek: kozmetikumokat

Sógornak: a férjem intézett valami nerd bizbaszt

26N

2019. dec. 15. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!