.Ti is szoktatok gyönyörködni a putrik látványában utazás közben?
Amikor vonattal utazok, például a Miskolc-Budapest vonalon Kál-Kápolna környékén, a Debrecen-Budapest vonalon meg Karcagon figyeltem fel rá, hogy mekkora putritelepek vannak!
Tehát nem 1-1 utca, hanem egész falvak, településrészek!
A méteres gaz, az itt-ott felhalmozott kommunális hulladék, és a vakolatlan, vagy omladozó épületek együttes látványa már szinte szép!
Van még más is, aki így érez, hogy már-már kb. tetszik neki az ilyesmi?
A putrikéban nem kifejezetten, de vonaton utazva nagyon szeretem nézni a normál falvakat, tanyákat, veteményeseket, szeretem úgy a hangulatukat. Csak gyönyörködöm a tájban, ha szerencsém van akkor időnként nyulakat/szarvasokat is látok.
Putrikban nem gyönyörködöm, az inkább elkeserít.
Én kamaszkorom óta ilyen vagyok, de ez nem gyönyörködés
Egyrészt katasztrófaturizmus, amit az ember egyszerűen mindig is ösztönösen szeretett, másrészt pedig ez ugye eltér attól amit mi megszoktunk, ezért érdekes lesz. Én már több mint 10 éve nézek dokumentumokat brazil favelákról itthoni cigány telepekről, Fülöp-szigeteki gettókról
Nem.
Ilyeneket látva csupán "csak" még hálásabb vagyok, amiért nem ilyen körülmények közt élek, vagy nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!