Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen,surmó,tahó az...

Miért ilyen,surmó,tahó az emberek nagy része? Miért folyatja mindenki az utcára a légkondi vizét?

Figyelt kérdés
szept. 4. 09:21
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Én már a házunk környékén háromnak a kifolyó csövét bedugtam,hátha kapizsgálja a használója,hogy ez igy nem oké.
szept. 4. 09:23
 2/43 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindenki csinálja, ne általánosíts (mert az is gyökér dolog). Ha a közteresek esetleg maguktól nem ellenőrzik vagy foglalkoznak vele, te is be tudod jelenteni az önkormányzatnál. Egy fokkal hatékonyabb, mint dühöngeni és önjelölt bosszúállót játszani.
szept. 4. 09:26
 3/43 anonim ***** válasza:
76%
Az sem kevésbé tahó dolog, hogy bedugtad a csövet.
szept. 4. 09:34
 4/43 anonim ***** válasza:
71%
Télen megértem, hogy miért gáz, ha a járdára fagy a víz, de most mi a jóistenért zavar?
szept. 4. 09:48
 5/43 anonim ***** válasza:
76%
Önkéntes rendőrnek hívják az ilyet. Senki nem kérte, semmi joga hozzá, de ő majd rendet tesz a környéken. De mivel nem hivatalos személy, ha egyszer rajtakapják és jól elverik, az is csak testi sértésnek számít.
szept. 4. 09:50
 6/43 anonim ***** válasza:
59%
Ez tényleg olyan nagy baj?
szept. 4. 09:55
 7/43 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy tényleg nem értem, hogy mi ezzel a probléma. Télen valóban balesetveszélyes, de nyáron min változtat egy kis víz a járdán? Avagy mennyire kell ingerszegény legyen az ember élete ahhoz, hogy ezzel foglalkozzon?
szept. 4. 09:58
 8/43 anonim ***** válasza:
87%

Azt a dugót szedd ki, mert a betonon csak téged zavar, viszont a visszagyűlő kondenzvíz kicsöpögve tönkretesz mindent alatta, tv-t, számítógépet, régi bútort, új bútort, parkettát, szőnyeget, iratokat.

Krvára aránytalan, ahhoz képest, hogy téged zavar, hogy tócsa van a betonon! És a kárért te leszel a felelős, mert a légkondis egyből azt nézi, hogy akadálytalan-e a kondenzvíz kifolyása (darazsat, poloskát keres, de szándékosan elhelyezett dugót fog találni), ráadásul több ilyen is lesz közel egymáshoz. Akkor elkezdik nézni a kamerák képeit, megkérdeznek egy-két embert, és viszonylag hamar eljutnak hozzád. Ekkor ha szerencséd van, feljelentenek, ha nincs, akkor elkezdik behajtani rajtad a sokszázezer ft-os kárt, és ha nem akarsz fizetni, jól megagyalnak, és közlik, hogy 5000 Ft-ot most elengedtek, de holnap újra jönnek...

szept. 4. 10:53
 9/43 anonim ***** válasza:
89%
Magadból indulsz ki? Mert amit te csináltál, az sokkal nagyobb gáz. Több eddigi hozzászólóval együtt én sem értem, miért akkora probléma, hogy az utcára folyik a légkondi vize, hacsak nem a járókelők fejére csöpög. De akkor meg, ha olyan magasan van, egykönnyen bedugaszolni sem tudtad volna. Egyébként szerinted hova folyjon az a víz, ha utcai házfalon van a készülék? Miből gondolod, hogy a lakó a hibás - azt a légkondit nem a lakó szerelte fel úgy és oda, ahova került!
szept. 4. 11:02
 10/43 anonim ***** válasza:
66%

Ha csak annyi lenne vele a gond, hogy a betonra csöpög, szerintem senkit nem érdekelne.

Nekem volt, hogy kerülgetnem kellett ide-oda mert a nyakamba csöpögött/folyt a víz.

Lakóként is eléggé idegesítő, amikor az ablakod előtt csöpög a víz a felsőbb emeletről és befújja hozzád a szél a nyitott ablakodon.

Énb elköltöztem Pest-ről. Vidéken nincs ez a gond, mert mindenki megoldja magának, max a kertjébe csöpög, ahol senkit nem zavar.

Panelban robbanni fog előbb a probléma, mert egyre több a klíma, és bizony a lakók is egymás torkának fognak esni mert egymást is zavarják vele, ahogy feljebb írtam.

A vége az lesz ami az egyik kerületben, hogy leszereltetik a klímákat ha nem oldják meg a vízelvezetést.

Olyat is láttam aki a panelprogram előtt levitette a betonig a csövet és azt beszigetelték. Nah az már egész korrekt dolog volt.

szept. 4. 11:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!