Miért ilyen,surmó,tahó az emberek nagy része? Miért folyatja mindenki az utcára a légkondi vizét?
"Egyébként elárulom, hogy nekem négy légkondiból csöpög a víz, egyik sincs elérhetetlen magasban, de még senkinek nem volt baja belőle, pedig szabadon csepegnek. Mondjuk kertesház, és pont lexarom a városiak nyarvogását emiatt."
Akkor mit írogatsz, persze, hogy nem volt belőle baja senkinek ha nem a nyakukba folyatod. Olyan mintha azt írnám, hogy ne bántsuk a csöveseket, én a wcbe tojok és nem volt senkinek baja belőle, tehát a csöveseknek sincs baja akik a metróra tojnak.
Egyébként olyan okos mindenki, mintha nem tudná, hogy senki, ismétlem, senki se fogja megváltoztatni a víz kivezetést azért mert valaki szól neki, max akkor ha büntetéssel fenyegetik. Ahogy tudja mindenki, semmilyen hatóság nem fog ezzel foglalkozni, (még), így érthető ha valaki önbíráskodik.
Pl a kapud elé parkol minden alkalommal valaki aki miatt nem tudsz kiállni. A hatóság szarik rád, a parkoló autó szarik rád. Mit fogsz tenni? Biztos vagyok, hogy itt a többség végül önbíráskodni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!