Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen,surmó,tahó az...

Miért ilyen,surmó,tahó az emberek nagy része? Miért folyatja mindenki az utcára a légkondi vizét?

Figyelt kérdés
szept. 4. 09:21
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként elárulom, hogy nekem négy légkondiból csöpög a víz, egyik sincs elérhetetlen magasban, de még senkinek nem volt baja belőle, pedig szabadon csepegnek. Mondjuk kertesház, és pont lexarom a városiak nyarvogását emiatt."

Akkor mit írogatsz, persze, hogy nem volt belőle baja senkinek ha nem a nyakukba folyatod. Olyan mintha azt írnám, hogy ne bántsuk a csöveseket, én a wcbe tojok és nem volt senkinek baja belőle, tehát a csöveseknek sincs baja akik a metróra tojnak.

Egyébként olyan okos mindenki, mintha nem tudná, hogy senki, ismétlem, senki se fogja megváltoztatni a víz kivezetést azért mert valaki szól neki, max akkor ha büntetéssel fenyegetik. Ahogy tudja mindenki, semmilyen hatóság nem fog ezzel foglalkozni, (még), így érthető ha valaki önbíráskodik.

Pl a kapud elé parkol minden alkalommal valaki aki miatt nem tudsz kiállni. A hatóság szarik rád, a parkoló autó szarik rád. Mit fogsz tenni? Biztos vagyok, hogy itt a többség végül önbíráskodni fog.

szept. 4. 15:38
 42/43 anonim ***** válasza:
10 pontos kérdés: csak az ő kényelme fontos, a másik le van t*va.
szept. 4. 18:04
 43/43 anonim válasza:
0%
Nálunk ez a hanyatló nyugaton ez úgy müködik,hogy a kivitelezőt alapból megbirságolják ha egy ilyen kokány munkát ad ki a kezéből amit itthon tömegével csinálnak a mekk mesterek. Tehát az a szemét és egyéb jelzőkkel illetett kérdezőnek igaza van. Ez itt a sok 9éves ovodás szinten élő embernek nem is tetszik. Továbbá a hanyatló nyugaton belső lépcsőházakban el sem helyezhető csak utcai fronton a kültéri egysége. Na brrrrrr én most biztos egy szemét libsi meg egyéb vagyok mint a kérdező. Brummmmmm a kutya mindenit. Aki meg annyira támogatja ezt az igénytelenséget,az meg balkáni keleti,és nem egyéb. Igen,igen,ha hiszed ha nem otthon ha gondol egyet a rendőr és megállit az úton,kivonja a kocsidat a forgalomból,nem lesz Isten aki azt vissza helyezi késöbb. Ez a hanyatló nyugat amitől ez az ország egyre messzebb kerül,pont at ilyen alakok miatt. Megsúgom elöbb utóbb be kell majd a kontár tré módon tákolt csőveket szedni,mert rendelet lesz rá,és belső udvarba sem lehet majd tenni. Na,pubikáim majd akkor lesz még igazán szemét itt mindenki. Na,akkor majd nem más hanem ti fogtok kinotokban tanyára költözni. Lehet a nyálatokat csorgatni,én sem fogom elolvasni amit irtok,arra nem vagytok méltóak,egyem a kis szivecskéteket!
szept. 4. 20:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!