Mennyire gáz ha abbahagyom a jogosítványt?
Emiatt nem kellene abbahagyni, bár ha ilyen könnyen feladod akkor gondolom kényszerből kezdted el és nem saját elhatározásra.
Én saját elhatározásra akartam jogsit és elsőre én is buktam ami után csalódott voltam, de eszembe nem jutott volna abbahagyni.
Szerintem próbáld meg, ha már ennyi pénzt bele öltél, aztán ha most nem is kell a jogsi, később még hasznos lehet.
Apám vagy négyszer megbukott (tegyük hozzá, többször azért, mert amit ma szabad vizsgán, azt volt egy dolog, amit nem lehetett), de immár több évtizede vezet, és nem is akárhogy... De volt egy srác, aki hétszer bukott meg, aztán meglett neki.
Engem nem érdekel a jogosítvány, soha nem is akartam jogsit, kihalt úton sem akarnék menni, és látom, mennyi macera van egy autótartással a kényelem ellenére. Szóval nekem a legkevésbé sem lenne az. Ha viszont téged valóban érdekel a jogosítvány, saját akaratodból vágtál bele, ne tántorítson el egyetlen bukás, folytasd és gyakorold óvatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!