Mennyire gáz ha abbahagyom a jogosítványt?
Én meg azért buktam mert fel akartam hajtani szembe az autópályán.
Akkorát satuzott az oktató, majd utána ott ordítozott velem, hogy aki ilyet csinál annak soha nem lesz jogsija.
Mégis lett jogsim és nem hajtok fel szembe az autópályán.
A legtöbben buktunk legalább egyszer a lehúzás miatt. 🤣
12 évesen az AM kategória elméleti vizsgán 6x buktam meg. 🤣 B-ből azt hiszem nem buktam, nagy motorból buktam rutinon mert letettem a lábam. CE kategóriánál nem buktam.
Istenem, mennyi 'úrvezetői' jogsis van itt. Nektek nem kéne vezetni, akik nem hogy bátorítanátok, hanem még el is veszitek a kedvét tőle. Idióták!
# Kérdező! #
NE add fel! Csináld végig és legyen meg a jogsid, ha már elkezdted. Egyszer kell csak megcsinálni. Bánni fogod, ha most abba hagyod és kidobod a sok pénzt feleslegesen az ablakon. Majd ha nem most, akkor 5 vagy 10 év múlva fogod megcsinálni, csak közben bánni fogod azt, hogy miért nem fejezted be most.
Legfeljebb nem vezetsz utána, de annak meg nem sok értelme van, mert kb ugyanott vagy.
Van egy kolléganőm, aki életében 2000 km-t vezetett eddig kb. Azt is a legelején, mert 10-20 éve van jogsija, de soha nem is vezet és vezetett. Nem rég újította meg a jogsiját is, de felesleges, mert nem is használja. Én nem tudom hogy ő is a közlekedéstől fél, vagy a gépkocsi kezelésétől. Na mindegy.
CSINÁLD VÉGIG! HAJRÁ! FOG AZ MENNI! MAJD MÁSODJÁRA!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!