Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Masnak is úgy alakult a...

Masnak is úgy alakult a nyara, hogy voltak tervei, de mégsem valósult meg belőle semmi?

Figyelt kérdés
Pl le kellett mondani egy nyaralást, koncertet, közbejött valami, ilyesmik. Vagy csak nem történt semmi.

szept. 1. 00:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Még februárban befizettük nyaralásra...aztán július 1-én szakítottunk.

Odaadtam tesóméknak,

szept. 1. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Retro autós találkozó, Művészetek Völgye, balatoni strandolások, meg egyéb strandolások közül egyik sem jött össze idén, és bár remek nyár volt, ezek mégis hiányoztak.

Valamint.. a végére a legrosszabbat: közeli rokonnak lett volna esküvője a nyár végén, amit végül visszamondtak. Nem szakítottak hivatalosan, de sajnos nagyon efelé haladnak, pedig majdnem 10 éve vannak együtt :( Nem gondoltuk volna, hogy velük ilyen történne.

szept. 3. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok tervem el maradt. Pl nagyobb fesztiválokra el jutni, hétvégente el menni a Balatonra, szépítgetni itthon a kertet, garázst építeni, el jutni különböző városokba városnézésre, kpst park látogatása, Végülis ami összejött az az hogy elég sok fesztiválra/koncertre el jutottam mert ez a munkám😆
szept. 15. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm kedvenc mondása:

Tervnek mindig lenni kell!

Ja' hogy aztán menet közben változik a program???

No, az már egy másik eset.

Sajnos nekem ez a "változik a program" sztori írta felül a nyaramat. 😕

szept. 15. 22:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Oh, mi alakult mashogy?
szept. 15. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy -finoman- hogy néhány dolog máshogy alakult.

Többek között: családi körülmények, párkapcsolat, anyagi helyzet....

Gyakorlatilag MINDEN!

Na majd jövőre rendberakom.

(#14 voltam)

szept. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!