Csak simán nem történt semmi. Voltam strandon azt ennyi. Munka mellett elmegy az életem is...
szept. 1. 00:47
2/16 anonim válasza:
Nekem volt jópár tervem. Pl. többet akartam edzeni, meg angolt tanulni, de ezek nem sikerültek. Viszont szerencsére a nyaralásba nem ütközött semmi, szóval az megvolt.
szept. 1. 00:55
3/16 anonim válasza:
Szerettem volna menni egy koncertre, amit egy éve terveztem, de anyagilag nem állott jól a szénám, így hát le maradtam.
szept. 1. 01:21
4/16 anonim válasza:
Ősszel lesz hét éve, hogy semmi nem úgy valósul meg,ahogy szeretném. Nemcsak nyáron nem, hanem egyik évszakban sem.
Megy az idő, munka és az itthoni magány - ez a két hű kísérőm az életben.Ahogy látom, maradnak is....
F
szept. 1. 05:27
5/16 anonim válasza:
Többet szerettem volna strandra menni, csak sajnos nem jötte csak 4.
szept. 1. 05:41
6/16 anonim válasza:
Szakdolgozattal kellett volna foglalkoznom, meg tanulnom, de annyi túlóra volt a nyáron, hogy nem jött össze.
szept. 1. 07:19
7/16 anonim válasza:
4-es már leírta helyettem is..
szept. 1. 09:19
8/16 anonim válasza:
Csak egy apró balatoni kiruccanás nem jött össze, mert párom kicsit lesérült. De én 1 napon belül két helyre elmentem. Illetve miskolci nyaralásunkon voltak kisebb hiányosságok. De utóbbi azért nem baj, mert így még újra vissza lehet menni. :-)
35/F
szept. 1. 10:53
9/16 anonim válasza:
Terveztem hogy végre megölöm magam augusztus végéig. Hát nem lett belőle semmi, mert gyáva voltam...
szept. 1. 12:11
10/16 anonim válasza:
Voltak tervek, bár gondoltam hogy kicsit más lesz ez a nyár, mert épp babát várok. De azért szerettem volna elmenni ide-oda. De egyszer voltunk koncerten, nem díjazta a gyerek, majd kirúgta az oldalam. Szóval inkább nem mentem többre. Strand, kirándulás, városnézés, bármi,a meleg miatt kilőve, nem bírom most egyáltalán, úgyhogy csak akkor mozdulok ki a (hűvös)lakásból, ha nagyon muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!