Dolgoznál egy olyan álmodért ami csak 8-10 év múlva valósulhatna meg?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pénz kell hozzá amit nekem 8-10 év lenne mire hitel nélkül össze tudok szedni? Ha veszek fel hozzá valamennyi hitelt akkor is leghamarabb 6 év múlva lesz meg a cél.
Érdemes ilyenért tenni?
Befektetést, munkát és lakhelyet is kapnék azzal, ha ez össze jönne. Addig maradna az albérlet, és máshol dolgozás. 30 éves lennék max mire megszerzem.
2022. aug. 14. 23:34
1/12 anonim válasza:
Nem lesz meg addig, mert nem számolsz az inflációval, sem a globális felmelegedéssel (ami, ha nem is okoz feltétlenül háborút, de tuti rosszabb lesz miatta az életed, ami kapásból komoly fizetéscsökkenést is jelent).
2/12 anonim válasza:
Én még több időt is szántam az álom melóra. Szerintem megérte. 30 éves koromra lett meg, azóta csak fölözöm a hasznot belőle.
3/12 anonim válasza:
Attól függ, mi az az álom. Van, amiért nem dolgoznék, mert addigra egyszerűen nem éri meg, nem jó befektetés.
4/12 anonim válasza:
10 év tapasztalatom nekem is van. Sokat segített ez a munkámban.Büszke vagyok magamra, hogy eddig eljutottam.
5/12 anonim válasza:
Igen, dolgoznék. De a 10 éves álmot mindenképpen bontsd le kisebb időtávú lépésekre, és mindig az adott lépcsőfokra koncentrálj, amiben éppen tartasz.
6/12 anonim válasza:
Ha szereted.
Ha akarod.
Ha el tudod benne képzelni magadat benne.
Ha szerinted lesz rá kereslet a jövőben.
Ha boldog lennél tőle akkor feltétlenül megéri.
Vannak akik 30-40-50 évesen kezdik azt amit most te,szóval természetesen csinálnám.
7/12 anonim válasza:
Vegulis csak gyujteni kell. Max masrakoltod ha meggondod magad 🤷
8/12 anonim válasza:
Kérdező hitele vágod magad ebben a helyzetben hogy 6-7ev múlva talán lesz valami?
Bátor vagy, ha nem Fideszes rokon vagy tönkremesz ebbe
9/12 anonim válasza:
Persze, 10 év nem olyan sok. Az emberek nagy része többet dolgozik csak egy lakásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!