Beleéltem magam egy bizonyos dologba, ami a koronavírus miatt nem valósulhat meg. Hogy tegyem túl magam rajta?
Hát figyelj, nekem 4 külföldi utamat, 2 vizsgámat, 2 versenyemet és 3 órák utáni foglalkozásomat is buktam emiatt.
Nem tudsz mit tenni, próbáld elterelni mással a gondolataid, bár nekem sem jött össze.
Majd jövőre...
Mi idénre terveztük a családommal az első közös külföldi nyaralást Olaszországba. Le volt foglalva a szállás, de így nem megyünk, akkor se ha nyárra szerintem már nem lesz nagy baj..szinte mindenkinek beleszólnak az új intézkedések az életébe nem csak neked
Mi is mentünk volna Egyiptomba nyaralni ...
Kitolták a vizsgámat határozatlan időre. A munkahelyemet bezárták, nem tudják mikor nyitnak ki, oda a szabadságunk mert eddig úgy próbáltak minket kiirni. Jogosítványt csinálok éppen..lassan elévül a két év erre jön ez is ...lehet nem tudom majd befejezni . Ez a helyzet mindenkinek egy f.s
A hivatalos állapotok szerint e héten tetőzik a betegég és onnan még két hét. Max.
Minden más csak tömeghisztéria, amin túl kell magad tenni.
A házastársam kutató, nem is kispályás. Nem beszél a levegőbe.
Mi az, ami nem valósulhat meg a korona miatt? Max nem most. De legrosszabb esetben nyárra lemegy az egész, az év második felében megvalósíthatod. Vagy jövöre, de az se a világ vége.
Én pl Olaszországi nyaralást is terveztem tavasz végére, na abból csak július-augusztus lesz. De ha ôsz, az se baj.
Ne keseredj el!
Én fel akartam mondani, de így nem tanácsos, el akartam menni KRESZ vizsgára, szintén, így a vezetést sem tudom elkezdeni, plusz még férjem szülinapi partija is le lett mondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!