Ha valaki mellettetek köhögne és fújná az orrát a buszon, hogyan reagálnátok így a koronavírus idején?
Allergiás vagyok porra és pollenre és tavaszodik... Úszok a takonyban és ha épp bekapok egy rohamot, köhögök is mellé.
Nem mondom, hogy az elmúlt két hétben nem kaptam napi egy undorral teli pillantást, de ez van. Nem tehetek róla, gyógyszer mellett sem bírom sokszor.
Nem a köhögés a fő probléma a fertőzésnél egyébként, hanem a gyenge immunrendszer.
De a fogantyun ott lehet. Orakig is akar. [link]
Azt pedig felejtsuk mar el, hogy olyan mint az influenza.
“Megfogom a kapaszkodót utána azzal a kézzel eszem a pogácsát?”
Mondjuk én sem most, sem korábban nem nyúltam ételhez úgy, hogy előtte tömegközlekedéssel utaztam, mert rohadt mocskos. Egy kézmosás vagy egy kézfertőtlenítés megoldás. Egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan nem jut el sokakhoz az ezzel kapcsolatos információ, amikor MINDENHOL ezt nyomatják folyamatosan:
-rendszeres kézmosás
-ne nyúlkálj az arcodhoz/szemedhez/szádhoz, különösen ha tömegközlekedtél
Nekem a hidegben asztma szerű tüneteim lesznek, tehát meleg, párás helyen jól vagyok, de amint kimegyek a kinti száraz levegőre, köhögni kezdek. Ha kéne, nyugodt szívvel felülnék így is a tömegközlekedésre. Nem fogok azért bezárkózni, mert van néhány hozzád hasonló retardált.
Ha ennyire f_sol a vírustól, akkor zárkózz be te és probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!