Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki mellettetek köhögne...

Ha valaki mellettetek köhögne és fújná az orrát a buszon, hogyan reagálnátok így a koronavírus idején?

Figyelt kérdés
Idegesek lennének?Rászólnátok hogy miért utazik betegen?Félnétek hogy mi van hogyha koronavírusos beteg?Haragudnátok rá hogy betegen utazik?
2020. márc. 16. 00:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem érdekelne különösebben.
2020. márc. 16. 00:46
 2/18 A kérdező kommentje:
#1-es nem félnél attól hogy koronavírusos beteg és elkaphatod tőle?
2020. márc. 16. 00:50
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, huszonéves, egészséges fiatalként nem tartanék tőle. Az is lehet, hogy már elkaptam. Az idős rokonaimat és ismerőseimet pedig bizonytalan időre elkerülöm.
2020. márc. 16. 01:02
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Engem ilyen alapjáraton is idegesít, ne tudd meg mennyire utálok tömegközlekedni reggel a csúcsforgalomban. A metrón a pofádba lihegnek, a sggedbe állnak, zabálnak melletted, feléd köhögnek stb.. kicsit embergyűlölő lettem az évek alatt. Kérdésedre választ adva, de idegesít, de nem jobban, mint egyébként. Ha egy primitív hlye nem képes kultúráltan orrot fújni, köhögni egy zsebkendőbe, azt én most is pofán bsznám.
2020. márc. 16. 01:05
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Allergiás vagyok porra és pollenre és tavaszodik... Úszok a takonyban és ha épp bekapok egy rohamot, köhögök is mellé.

Nem mondom, hogy az elmúlt két hétben nem kaptam napi egy undorral teli pillantást, de ez van. Nem tehetek róla, gyógyszer mellett sem bírom sokszor.

Nem a köhögés a fő probléma a fertőzésnél egyébként, hanem a gyenge immunrendszer.

2020. márc. 16. 01:09
 6/18 A kérdező kommentje:
#4-es én nem mernék most metrón enni.Mi van ha egy koronavírusos fogta meg előttem azt a kapaszkodót amibe én is kapaszkodok?Megfogom a kapaszkodót utána azzal a kézzel eszem a pogácsát?
2020. márc. 16. 01:22
 7/18 anonim válasza:
75%

De a fogantyun ott lehet. Orakig is akar. [link]

Azt pedig felejtsuk mar el, hogy olyan mint az influenza.

2020. márc. 16. 02:22
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

“Megfogom a kapaszkodót utána azzal a kézzel eszem a pogácsát?”

Mondjuk én sem most, sem korábban nem nyúltam ételhez úgy, hogy előtte tömegközlekedéssel utaztam, mert rohadt mocskos. Egy kézmosás vagy egy kézfertőtlenítés megoldás. Egyébként nem tudom felfogni, hogy hogyan nem jut el sokakhoz az ezzel kapcsolatos információ, amikor MINDENHOL ezt nyomatják folyamatosan:

-rendszeres kézmosás

-ne nyúlkálj az arcodhoz/szemedhez/szádhoz, különösen ha tömegközlekedtél

2020. márc. 16. 02:23
 9/18 anonim ***** válasza:
3%
Először kioktatnám, hogy mit képzel hogy ide jön betegen, aztán adnék neki egy ilyen pofont: [link]
2020. márc. 16. 04:43
 10/18 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a hidegben asztma szerű tüneteim lesznek, tehát meleg, párás helyen jól vagyok, de amint kimegyek a kinti száraz levegőre, köhögni kezdek. Ha kéne, nyugodt szívvel felülnék így is a tömegközlekedésre. Nem fogok azért bezárkózni, mert van néhány hozzád hasonló retardált.

Ha ennyire f_sol a vírustól, akkor zárkózz be te és probléma megoldva

2020. márc. 16. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!