Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A járvány miatt miért pont...

A járvány miatt miért pont lisztet, meg cukrot vesznek az emberek?

Figyelt kérdés

Még nem láttam olyan embert aki kenyeret sütött volna valaha. Én is csak a nagyszüleimnél láttam lisztet amikor még éltek.

Nem egyszerűbb rizst venni, vagy zabpelyhet, vagy bármit, amit meg is lehet enni önmagában? Mi van ha nem lesz áram? Vagy gáz. És a cukorral mit csinálnak?

2020. márc. 13. 14:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

Nekem majdnem minden ismerősöm használ lisztet sütéshez.

A cukrot én se értem, mit akarnak több kiló cukorral. :D

A rizs és a zabpehely is teljes mértékben ki van fogyva mifelénk.

2020. márc. 13. 14:58
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Alapvető olcsó élelmiszer.

Ha körbe nézel a boltokban. Persze hamar újra töltik, de pl.: a 11én született bejelentés után a konzeveket és különféle eltett dolgokat elvittek.

Pl.: Lecsót alapot akartunk venni. Már csak kb 5 db volt a polcon és azok is olyan mélyen, hogy alig tudtuk kivenni 1 dbot.

A tészkákat is elvitték nagyrészt.

Furcsa, de pl.: a pesto-t is lepusztították pedig az nem kifejezetten olcsó alapanyag.

2020. márc. 13. 15:06
 3/24 A kérdező kommentje:

Én Székesfehérváron, meg Dunaújvárosban mozgok, és itt tele vannak a polcok zabpehellyel meg rízzsel pl

Nálam mondjuk koronavírustól függetlenül volt otthon 20kg zabpehely. De ezt csak halkan mondom, nehogy beazonosítsanak a Ipcímem alapján, és megöljenek, meg kifosszanak.

2020. márc. 13. 15:06
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy én sem értem. Akkor már könnyebb száraztésztát és rizst elkészíteni. Meg zabpelyhet.

Mondjuk mi nem táraztunk nagyon be, de bab meg pálinka az van. :D

2020. márc. 13. 15:09
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
A cukrot is lehet önmagában enni, mondjuk csak b_aszottnagy fogszuvasodást okoz. 😁
 6/24 anonim ***** válasza:
86%

"De ezt csak halkan mondom, nehogy beazonosítsanak a Ipcímem alapján, és megöljenek, meg kifosszanak.

" :D A humorod jó.

7/24 anonim ***** válasza:
73%
Ha kiteljesedik az egészségügyi válság, abból fognak majd üzemanyagot pancsolni a benzinüzemű kocsijukba.
2020. márc. 13. 15:10
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

#1 vagyok

Esztergom környékén élek, itt a rizst kifosztották, viszont a konzervek tök jól fel vannak töltve, van bőven választék.

Fura logika alapján pánikvásárolnak az emberek. :D

2020. márc. 13. 15:15
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Lisztből lehet kenyeret, kalácsokat sütni, de a zabpehely alig jó valamire. Nálunk senki nem enné meg.
2020. márc. 13. 15:20
 10/24 October15 ***** válasza:
64%

Mi mostanság sütjük a kenyeret.

Bár nem is vagyunk olyan kretének hogy összevásároljunk 20 tonna lisztet mert úristen mi lesz ha hirtelen minden Tesco, Aldi, Lidl, Spar stb árufeltöltő meghal mert jaj nátha 19. :D

Faterom pl vígan megy piacr mert hát szarni bele valamibe meg kell dögleni. XD

2020. márc. 13. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!