A járvány miatt miért pont lisztet, meg cukrot vesznek az emberek?
Még nem láttam olyan embert aki kenyeret sütött volna valaha. Én is csak a nagyszüleimnél láttam lisztet amikor még éltek.
Nem egyszerűbb rizst venni, vagy zabpelyhet, vagy bármit, amit meg is lehet enni önmagában? Mi van ha nem lesz áram? Vagy gáz. És a cukorral mit csinálnak?
Nekem majdnem minden ismerősöm használ lisztet sütéshez.
A cukrot én se értem, mit akarnak több kiló cukorral. :D
A rizs és a zabpehely is teljes mértékben ki van fogyva mifelénk.
Alapvető olcsó élelmiszer.
Ha körbe nézel a boltokban. Persze hamar újra töltik, de pl.: a 11én született bejelentés után a konzeveket és különféle eltett dolgokat elvittek.
Pl.: Lecsót alapot akartunk venni. Már csak kb 5 db volt a polcon és azok is olyan mélyen, hogy alig tudtuk kivenni 1 dbot.
A tészkákat is elvitték nagyrészt.
Furcsa, de pl.: a pesto-t is lepusztították pedig az nem kifejezetten olcsó alapanyag.
Én Székesfehérváron, meg Dunaújvárosban mozgok, és itt tele vannak a polcok zabpehellyel meg rízzsel pl
Nálam mondjuk koronavírustól függetlenül volt otthon 20kg zabpehely. De ezt csak halkan mondom, nehogy beazonosítsanak a Ipcímem alapján, és megöljenek, meg kifosszanak.
Amúgy én sem értem. Akkor már könnyebb száraztésztát és rizst elkészíteni. Meg zabpelyhet.
Mondjuk mi nem táraztunk nagyon be, de bab meg pálinka az van. :D
"De ezt csak halkan mondom, nehogy beazonosítsanak a Ipcímem alapján, és megöljenek, meg kifosszanak.
" :D A humorod jó.
#1 vagyok
Esztergom környékén élek, itt a rizst kifosztották, viszont a konzervek tök jól fel vannak töltve, van bőven választék.
Fura logika alapján pánikvásárolnak az emberek. :D
Mi mostanság sütjük a kenyeret.
Bár nem is vagyunk olyan kretének hogy összevásároljunk 20 tonna lisztet mert úristen mi lesz ha hirtelen minden Tesco, Aldi, Lidl, Spar stb árufeltöltő meghal mert jaj nátha 19. :D
Faterom pl vígan megy piacr mert hát szarni bele valamibe meg kell dögleni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!