Ha valaki mellettetek köhögne és fújná az orrát a buszon, hogyan reagálnátok így a koronavírus idején?
Tényleg nem ártana rendben tenni ezt a száraz környezetben kínok kínjával azonnal elpusztul a vírus facebook szuperfantasztikus hírcsatorna fikcióit. De,terjed,nem csak neves közegben. És nem,nem esik le csak úgy a levegőben,méretéből adódóan még könnyebben kavarog a levegőben mint a szmogot adó por és stb..A jelenlegi kutatások szerint:levegőben 3 óráig,
rézfelületen 4 óráig,
kartonpapíron 24 óráig,
műanyagon és rozsdamentes acélon 2-3 napig tud aktívnak maradni. Na bumm.. Tényleg ideje lenne komolyan venni és ennek megfelelően betartani a megfelelő óvintézkedéseket.És,hogy a kérdésre is válaszoljak,igen,csúnyán nézném rá,mint ahogy pénteken az auchanban csúnyán néztem az emberre,aki 1 méterről pofánköhögött. Fordítottam félre a fejem és közben megjegyeztem,hogy elmész te a jó édes anyádba rohadt féreg,hogy a pofád elé mégcsak a könyökhajlatodat sem teszed,hanem egyenesen a pofámba köhögsz.
2 sorral és negyed órával később ismét szembejött köhögve,akkor már a "ha megint rám köhögsz pofánrúglak"mondatot említettem neki jól hallhatóan.
Láttam pár ilyen embert, köhög bele a világba, még a kezét se teszi oda, másik kezében bagó, közben úgy fulladozik 10 percen keresztül mint aki haldoklik.
Mindezt egy részben zárt dohányzóban amin van 2 nagyobb hálós ablak, szinte zárt hely.
Nah az ilyet nekifutásból fejbe taposnám. Csak annyit kapnék érte mint egy normális emberért.
Ha meg normálisan szólnék neki akkora felháborodott botrányt csinálna hogy felrobbanna a feje.
Egyik se megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!