Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem valósulnak meg a...

Miért nem valósulnak meg a gondolatok, miért változik a vélemény?

Figyelt kérdés
egy piázós este eltervezem szépen hogy ezt-azt fogok csinálni holnap, ide és oda megyek, aztán ahogy eljön a másnap reggel a pokolba kívánom az egészet és nem valósulnak meg a dolgok, ha nincs is túl nagy másnap alapvetően.
2018. júl. 15. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs meg a tettre készség! Ismerős...

Próbáld ki, hogy elkezded. Én elkezdeni nem tudom. Ha sikerül, akkor már sínen van. Ahogy a nike reklám mondja: Just do it! Mondogasd magadban! Csak csináld!

2018. júl. 15. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a mondogatósdi nem tudom kinek működik, de a motiváció nem egy mondatban, hanem a mondat tartalmában lenne (legalábbis nekem).

Csináld! HA!

és jöjjön a felsorolás, a miértekre!

Ha nincs kellő célod, nem is lesz kellő erő az elkezdéshez!

Ha jön vendég, rendet raksz, mert nem akarsz kellemetlen szitut. Ha jön a vizsga, elolvasod, amit egész évben nem tettél, pedig "volt rá idő".

És ha más nincs, szorítsd magad sakk matt helyzetbe, kreálj olyan szitut, amiben "jajj áthívtam a szomszédot, fene akkor rendet rakok".

Vagy megígértem valakinek, hogy találkozom vele, ezért ki kell mozdulni.

Persze nem a legjobb, ha mindig másra fogod a célokat, de indulásnak jó.

Aztán amikor megtalálod a saját "vágyaid" irányát, akkor úgy ébredsz reggel, hogy ébresztő óra nélkül szaladsz a vágyadhoz! :)

2018. júl. 15. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
És próbaltad már ezt a tervezgetést, nem piázós este is?
2018. júl. 16. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!