Mik a vágyaitok, amik pénz és/vagy időhiány miatt nem valósulnak meg (talán sosem)?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 20:21
1/12 anonim válasza:
Lótartás... Még nem adtam fel teljesen, de eléggé kivitelezhetetlennek tűnik.
2/12 anonim válasza:
Ha van pénzed van időd is, mert azt csinálsz és akkor amit szeretnél.
3/12 anonim válasza:
Utazás, élni a világ másik felén. Mindenhol élni kicsit.
4/12 anonim válasza:
Zene. Több hangszeren is megtanulnék, elsősorban zongorán.
Meg beutazni az egész világot, minimalista módban, kempingesen.
5/12 anonim válasza:
Pénzhiány miatt:
Külföldre utazás
Emu tartás
Kender farm a kertemben (csak a legális cbd)
Még több akvárium
Orrplasztika
Időhiány miatt;
Japán nyelvtanulás
Több sportolás
6/12 anonim válasza:
Mindig vágytam egy 80-as évekbeli japán kocsira hobbiautónak. De ehhez mindkettőből sok kéne.
7/12 anonim válasza:
Valakinek megvan az Alan Wake?
Már a nyitó jelenet is hogy egy "koszos" kis városba érkeznek? Tipikus kis hegyvidéki városok, mint mondjuk a Rambo-ban is. Vagy sok filmben. ÉS ott valami régi, nagy házat kivesznek és ott élnek, na ezzel úgy ellennék.
8/12 anonim válasza:
Pénzhiány miatt:
saját lakás
saját autó
család
9/12 anonim válasza:
Nagyobb lakás
Orvosnak tanulni (mármint szeretem a szakmám, 2 diplomám van is, de ez valahogy bakancslistás... viszont nincs rá 9 millió forintom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!