Mit tehetnék az ellen hogy mindig fáradt vagyok munka után?
Nem nagyon van erőm munka után bármit is csinálni, pedig nagyon szeretnék sok mindent.. Elmennék sétálni vagy sportolni de a nap végére már fáj a lábam és azért sincs kedvem már menni. Mennék másokhoz de fáradt vagyok oda is menni. Takarítanak meg főznék de az is sok idő is meg ahhoz is állni is kell és hát elég a munkahelyen.
Másnak is így van?? Persze amit kell megcsinalom, rend van, van kaja, de alig jutt bármire is idő.
Hát akkor nem lesz rend se ><
Meg kaja se sokszor >< Neki egyszerűbb, ő jobban kitud kapcsolódni, játszani... Én meg a mindig fáradt, semmihez sincs sokszor kedvem (csak aludni de azt se tudok sokat) és sok mindent megcsinálnék de nem jutok előre igazán
21.15
Hááát nem csodálom, hogy nem akarja családalapításra adni a fejét veled egy férfi sem. Ilyen feminista stílusú csaj, mégis kinek kéne? Előbb mutassa mag a nő, hogy rendes háziasszony, aztán majd utána esetleg alapítanék családot vele.
Vicces vagy. :D Egy nő be tudja mutatni azt, hogy rendes háziasszony akkor is, ha megosztják a takarítást. És azzal is be tudja mutatni, hogy hogyan főz, ha csak magára főz. Kaphat kóstolót az ételből a pali. Így meg tudja ítélni, hogy finom-e. Megnézheti a hapsi, hogy a mosogatást hogyan végzi az asszony. Rajta hagy-e koszt az edényeken vagy sem.
Mindenki maga dolgozzon csak maga után, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!