Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kolleganoim miert viselkedne...

A kolleganoim miert viselkednek ilyen megalazoan? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Nehany honapja palyakezdokent dolgozok egy bolcsiben.Az elejen eleg sok hibam volt meg stresszeltem,igy sokszor nem vettem ki a reszem a munkabol meg sokszor nem is engedtek ervenyesulni,semmibe vettek.4 emberrel dolgozok egyutt:van egy kolleganom aki teljesen semmibe vesz egyebkent pedig bunko velem.Tobbszor volt h gunyolodtak velem.En igyekszem mindenkivel rendes,kedves es segitokesz lenni.Az elejen a takaritonovel joba voltam sokat segitettem neki puszta jo szandekbol meg a tobbiek is.

Mar egy ideje erzem meg tudom,h kibeszelnek a hatam mogott, nem elegedettek a munkammal,allandoan csak kritikakat kapok pedig egy ideje nagyon bele huztam ami rajtam all azt megteszem.Semmi sem jo kb ugy tekintenek ram mint egy nagy gyerekre akire semmit sem lehet rabizni.Egyszer elkovettem egy nagy hibat es a csopo vezeto ugy megszegyenitett,h mindenkit oda hivott ugy szidott le meg volt,hogy a vezeto helyettesnek panaszkodott rolam a szemembe meg mast mondott.A bunko kolleganom sokat panaszkodott a csop vezeto kolleganonek rolam.

A mult heten mondta a csoport vezeto kolleganom,h menjek le a masik csoportba es segitsek ott,mert hianyzik a kolleganonk(E) kozvetlen kolleganoje.Lementem ehhez a kolleganonkhoz akirol azt mondta a tobbi kolleganom,h szornyu velem rendes volt es erdekes neki kb semmit gondja nincs velem.Mondta,h d.u menjek fel a regi csoportomba segiteni.Amikor felmentem lattam,h beszelgettek egyutt,kerdezte tolem a bunkon viselkedo csaj,h nem ugy volt h E.nel leszek d.u.is ,mondtam h akk nem.Erre mondta h jo es kepeket vagott.A takaritono meg,h maradhatok nyugodtan d.u. is ott.Egyik nap megkerte a csop vezeto koll.nom,h segitsek neki d.u.A takaritono le akart kuldeni E.hez,h vegezzem el az O feladatat marmint a takaritojet en meg mondtak neki h a csop vezetovel ugy beszeltuk meg h maradok,erre mondta h menjek le majd O segit neki es elkezdte csinalni helyettem a dolgom.Par nappal ezelott meg leult nyomkodta a telojat es kerte h pakoljak ami sztem az O feladata.Aztan vegre egyutt dolgozhattam vna a csopvezetokoll.nommel erre egy masik kolleganonk aki joba van a bunko lannyal talalta ki h jonne fel vmi uruggyel.E.vel szemelyes bajom nincs,de nagyon fura mintha tele lenne nyugtatozva.Jovo heten meg megint le kuldott a csop vezeto h menjek le,es du menjek fel.De akk pont az a ket kolleganom lesz akik nem birnak igy lehet megint bunkoznak h ne legyek ott.

Nekem ugy tunik mintha askalodnanak ellenem es a bunko csaj meg a takaritno lenne a felbujtok es az lenne a celjuk,h lentre turjanak.A takaritono es a vezeto egymas talpat nyaljak ami neheziti a dolgot.Eleg felenk vagyok es tudom,h nem allok a helyzetem magaslatan.

2014. jan. 17. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:

a csoport végülis mindegy,hogy hol csinálják ezt veled.

a lényeg az,hogy bemértek téged és látták,hogy életképtelen vagy a szemükben,ezt mind amit írtál el lehet követni ellened,mert nem vagy sem önérzetes,sem egészséges szinten büszke és szociálisan is gyenge vagy számukra.

a nyilvános lejáratáskor a sarkadra kellett volna állnod.

múltkor pont olvastam erről de most nem jut eszembe a neve ,de a lényege az,hogy az adott ember totálisan képtelen a verbális önvédelemre és nem tud mit kezdeni a helyzettel.

de az azonos című könyvben-verbális önvédelem-ezek mind benne vannak,úgyhogy szerintem vedd meg és mint a bibliát olyan tisztelettel tanuld be azt a könyvet.

2014. jan. 17. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom. :)

Konyv cim esetleg?

2014. jan. 17. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
odaírtam verbális önvédelem a címe az író meg barbara b..akárki:) gugli ki dobja elsőre.
2014. jan. 17. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi irot akartam irni.de en nem talaltam olyat csak olyat amit Robert Ludlum irt...
2014. jan. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!