Mit tehetnék az ellen hogy mindig fáradt vagyok munka után?
Nem nagyon van erőm munka után bármit is csinálni, pedig nagyon szeretnék sok mindent.. Elmennék sétálni vagy sportolni de a nap végére már fáj a lábam és azért sincs kedvem már menni. Mennék másokhoz de fáradt vagyok oda is menni. Takarítanak meg főznék de az is sok idő is meg ahhoz is állni is kell és hát elég a munkahelyen.
Másnak is így van?? Persze amit kell megcsinalom, rend van, van kaja, de alig jutt bármire is idő.
Asszonyi kötelesség, hogy kiszolgálja a férje-urát. Ez által azt is meg lehet figyelni, mennyire engedelmes a lány és mennyire lenne engedelmes asszonyként. Mert mégis kinek kell egy nagypofájú hárpia?
Ja, értem. Te is "egyenjogú" vagy. Veled is csak addig bánjanak nőként, amíg előnyöd származik belőle? Na én az ilyen nőt nagyon hamar elhajtanám. Mert ha nem így tennék, szépen lassan csak azt venném észre, hogy csökken az életterem, lassacskán háttérbe szorulok, a szavam semmit nem fog érni, és a végén még ahhoz is engedélyt kell kérnem hogy levegőt vehessek, ebben a nagy női egyenjogúságban.
Jó... Visszaterve fáradtság ellen mit csináljak?! :D
Szerencsére néha segít bár többször jobban örülnék. Dolgozni meg mindig kell bárhova is megy az ember... Ti hogy oldajatok meg hogy minden jó legyen és rendbe legyen? :D Bár visszaolvasva kíváncsi lennék már mi a férj kötelessége xd hogy szolgálja ki az a válaszoló a asszony nőjét?! :D
Kérdező, szerintem az a baj, hogy fáj már a lábad, mire hazaérsz. Ezen pedig nem fog segíteni az, hogy olyan tevékenységet végzel, ami szellemileg kikapcsol. Amúgy se arra vágysz, hanem mint írtad, hogy el tudj menni ide-oda, hogy aktívabb legyél.
Ez csak úgy fog menni, ha egy ideig felpolcolod a lábad, támaszd a falnak, miközben az ágyon fekszel, hogy függőleges helyzetben legyen, így pihenj egy fél órát, közben tornáztathatod is a lábad, biciklizés, ilyesmi.
Kend be valamilyen vénákat erősítő krémmel. Hirudoid krém, nem tudom Magyarországon is kapható-e, de ez egy heparinos krém, ilyet keress, mondd meg a gyógyszertárban. Ez szuper, ritkán, ha szökőévente egyszer van ilyen problémám, ez rendbe rakja. Már két krémezés is. Tehát két nap alatt. De minden eset más. Lehet, hogy te is ilyen szerencsés leszel, és nem kell sokáig használnod. Szabadidődben biciklizz, sétálj. Még ha fájnak is a lábaid, akkor is, mert az csak jót tesz neki. Hosszútávon meg válts munkahelyet, ahol nem kell egész nap állni. Olyan helyre menj, ahol legalább időnként járkálhatsz, vagy akár le is ülhetsz. Netán csak ülőmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!