A kövér nők miért azzal kompenzálják az önbizalom hiányukat, hogy a sportos lányokat akarják lealacsonyítani?
Múltkor kint voltunk iszogatni pár barátnőmmel és oda csapódott hozzánk valaki által 2 "telt" lány, aztán ahogy beszélgettünk nagyon ellenszenves voltak velem meg az egyik barátnőmmel, folyton ilyen vékony lányos poénokat mondták meg minden, először tényleg nem foglalkoztam velük, de amikor az egyik paliról kezdtünk el beszélni és mondtam hogy hát igen nekem eléggé bejön, akkor az egyik Oda szólt, hogy "az ilyen
pasik nem foglalkoznak az ilyen önbizalom hiányos kis fitness cicákkal, nekik igazi nő kell" hát nagyon felhúztam magam plusz volt már bennem kis pia...
Amikor elkezdett arról beszélni hogy így meg úgy fürdene vele, akkor én rávágtam, hogy "ez a pasi maximum sterimóval fürdetne téged"
Hát mondanom sem kell nagyon besértődött, aztán elsírta magát, a társaság meg 2 részre szakadt az egyik azt mondta mekkora bunkó vagyok, a másik meg azt hogy igazam volt mert ő kezdte...
Tegyük hozzá, hogy nem vagyok fitnesz cica, tény hogy sportolok és jó formában vagyok de nemcsak hiuságból teszem hanem mert pl a munkám miatt is fontos hogy fitt legyek, meg amúgy is ép testben ép lélek...
26N
1 es örülök hogy te kivétel vagy😊
Teljesen egyet értek veled, mindenki úgy intézi a dolgait ahogy akarja, amíg nem árt vele másnak...
És itt kihangsúlyoznam hogy semmi bajom nincs azzal ha valakinek ilyen az alkata, ha ő így boldog akkor énis...
Ez szerinem inkább személyiségfüggő. Akinek nagy az arca és egy gyökér, az bárkit leszól. Aki önbizalomhiányos, az inkább megpróbál a háttérbe szorulni.
102 kilósan eszembe se jutott bárkit bántani, most 75 kilósan se.
Bírom az ilyen kérdéseket.
"ez a többezer - vagy világszinten többtízmillió - emberből álló csoport miért ilyen rossz? velem a multkor nem volt kedves az egyikük szval most az összestől habzik a szám"
Egy csomó ilyen kérdés van, de valahogy MINDIG azok teszik fel őket, akik feljebb állnak a társadalmi hierarchiában.
Szóval pl mindig a szegényekre panaszkodnak akik jól élnek, a melegek erőszakosságára panaszkodnak a heterok, a kövérekre panaszkodnak a sportosok.
Bazi fura jelenség, hiszen a valóságban ezerszer több atrocitás éri a kövéreket, vagy a szegényeket, vagy a melegeket, de a panaszkodások aránya semmilyen formában nem tükrözi ezt.
Annyira érdekelne hogy ez pontosan miért van....
#8 nekem az alacsony csajokról van olyan tapasztalatom, hogy nagy a szájuk és túlvagánykodnak. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen, csupán ilyen csajokkal találkoztam életem során.
Engedd el, csak magadat mérgezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!