Az miért van hogy önbizalomhiányosan jobban kedveltek az emberek de most hogy lett valamennyi önbizalmam kb ki nem allhatnak?
Figyelt kérdés
máj. 2. 21:07
1/8 anonim válasza:
Nem tudom. Én nagyon önbizalom hiányos vagyok. Mimdenki utál.
2/8 anonim válasza:
Attól fugg h mit teszel az önbizalmadd. Ha arra használod h másnak beszólj mert már meg mersz szólalni akkor valószínű jobban kedveltek mikor hallgattál
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg elemezni a viselkedésed, hogy miben lehetsz más, mint előzőleg. Miben nyilvánul meg, hogy több önbizalmad van? Nem lehet, hogy akaratlanul túl lőhettél a célon?
5/8 anonim válasza:
Szerintem te nem látod magad kívülről. Egy csapásra csak úgy lett? Nem lehet, hogy arrogáns lettél inkább?
6/8 anonim válasza:
Szerintük "nem ez vagy", megszokták azt, akin mindig is átgázolhattak: eddig. És ez most nem tetszik nekik, hogy mostmár "Nem"!
7/8 anonim válasza:
Mindig az onbizalomhianyosakat dicserik sajnalatbol egyutterzesbol ,akinek van azt meg leoltjak. Ez olyan,h a dagadt noket tobbet dicserim,mint aki igazan jo alaku. Ott is ez a pszichologiai hatter.
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tudnak "mit kezdeni" az új éneddel, új nekik a helyzet. Vagy épp, ahogy előttem is írták, megszokták, hogy előtte kihasználhattak téged, és már nem megy többé.
Vagy a saját példám: gimi végére lett, majd tovább nőtt az önbizalmam, de még akkor is egészséges határokon belül maradt. Viszont az akkori barátaim is hasonlóan alacsony önbizalmúak voltak, és emiatt távolodtunk el, de olyan is volt, aki versengeni kezdett velem, olyan cuccokat kezdett használni, viselni, mint én is. Az ő részéről féltékenység is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!