Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt fent normális...

Vannak itt fent normális férfiak is? Vagy csak 50es pedofilok?

Figyelt kérdés
aug. 25. 14:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

43

Mi van xdd Így reagálni hallod, szerintem tudat alatt becsicskultál a kérdezőnek 😂

aug. 25. 18:21
 42/51 anonim válasza:

19:

16 éves korhatár a hatvan évvel ezelőtti Btk.-ban sem szerepelt. Ha már okosnak gondolod magad a 16 éveddel, legalább csináld jól, és keresd meg a hatályos jogszabályt:

2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről

198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

aug. 25. 19:08
 43/51 anonim ***** válasza:
45. Ne várd egy kis 16 éves lánytól hogy ilyeneket tudjon. Túl sokat képzel magáról és azt hiszi mindent jobban tud mindenkinél, közben csak lejáratja magát szépen amit persze nem vesz észre. Mondanám hogy majd kinővi de ahova haladunk manapság ebben kételkedek erősen.
aug. 25. 19:19
 44/51 anonim ***** válasza:

"Lakást ugyan nem vettem mert örököltem de igen bevasarolok, takarítok 2 helyen dolgozok heti 6 napot és mellette tanulok is és mivel van 2 nyelvvizsgam ismerősök gyerekeinek szoktam tanítani is ;)"

Nem csinálsz te semmi ilyet, csak itt éled ki magad a hazugságaidban, és hergelni próbálod az embereket. Azt is meglehetősen bénán. Sőt még abba se vagyok biztos hogy lány vagy. Sokkal inkább csak egy ostoba kis torz tini fiúcska lehetsz, aki lánynak hazudja magát. Szerencsére pár nap és újraindul a suli, nem lesz időd ezekre a trollkodásnak is béna hisztiző szerencsétlenkedésekre. Az a te életed, a suli ahol terrorizálnak mivel mindenki tudja mekkora nyomi vagy. Bár úgy látszik szeretheted a megalázást, ha ide is házhoz jössz érte a gyakorira.

aug. 25. 20:53
 45/51 anonim ***** válasza:
En inkabb ugy tennem fel a kerdest hogy vannak itt normalis lanyok is, vagy csak ilyen hisztis, okoskodo, fellengzös, bekepzelt, 16 eves picsak?
aug. 25. 20:56
 46/51 anonim válasza:

Szia!

Én 50 éves vagyok, de nem vagyok pedofíl!

aug. 26. 05:02
 47/51 anonim ***** válasza:

Véged van kérdező! Egyesek már dolgoznak az eltakarításodon:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__12779505-mi..

aug. 26. 10:21
 48/51 anonim válasza:
Megbaxnalak44/F
aug. 27. 15:51
 49/51 zol56 ***** válasza:
Olvasva a komment szekciót, hát nem semmi. Bár ennyire elfajult indulatokat szinte bármelyik témakörnél lehet olvasni.
szept. 1. 10:38
 50/51 anonim válasza:
Mivel a kerdezo direkt provokalt, koszonje maganak.
szept. 1. 10:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!