Vannak itt fent normális férfiak is? Vagy csak 50es pedofilok?
43
Mi van xdd Így reagálni hallod, szerintem tudat alatt becsicskultál a kérdezőnek 😂
19:
16 éves korhatár a hatvan évvel ezelőtti Btk.-ban sem szerepelt. Ha már okosnak gondolod magad a 16 éveddel, legalább csináld jól, és keresd meg a hatályos jogszabályt:
2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről
198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
"Lakást ugyan nem vettem mert örököltem de igen bevasarolok, takarítok 2 helyen dolgozok heti 6 napot és mellette tanulok is és mivel van 2 nyelvvizsgam ismerősök gyerekeinek szoktam tanítani is ;)"
Nem csinálsz te semmi ilyet, csak itt éled ki magad a hazugságaidban, és hergelni próbálod az embereket. Azt is meglehetősen bénán. Sőt még abba se vagyok biztos hogy lány vagy. Sokkal inkább csak egy ostoba kis torz tini fiúcska lehetsz, aki lánynak hazudja magát. Szerencsére pár nap és újraindul a suli, nem lesz időd ezekre a trollkodásnak is béna hisztiző szerencsétlenkedésekre. Az a te életed, a suli ahol terrorizálnak mivel mindenki tudja mekkora nyomi vagy. Bár úgy látszik szeretheted a megalázást, ha ide is házhoz jössz érte a gyakorira.
Szia!
Én 50 éves vagyok, de nem vagyok pedofíl!
Véged van kérdező! Egyesek már dolgoznak az eltakarításodon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__12779505-mi..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!