Vannak itt fent normális férfiak is? Vagy csak 50es
pedofilok?
Igen vannak normálisak, én 34 vagyok és sose akarnék többet mint a másik fél! Ha csak beszélgetni akar akkor tartom a határokat is
aug. 25. 16:40
22/51 anonim válasza:
Dupla annyi vagyok, mint te, de "a kor csak egy szám"... :)
Pont hasonlón morfondíroztam a napokban egy ismerős történetét hallgatva, hogyha ennyi idősen megtetszene egy lány, akiről előbb-utóbb kiderülne, hogy 18 év alatti (volt már, aki kummantott erről), nem is tudom, mernék-e bármibe kezdeni vele (szexuálitás szintjén biztos nem), mert ma már mindenért feljelentgetik az embert (múltkor csak egy címet akartam megkérdezni Pesten egy nőtől és kis híján meglincseltek miatta) és nem akarok pusztán emiatt meghurcolva lenni, hogy valakit szépnek és ismerkedésre alkalmasnak találtam, a korától függetlenül.
Mi erre a protokoll, van egyáltalán ilyen? Kérdező, neked mi a véleményed?
aug. 25. 16:50
Szerintem nem ártana tisztáznod pár fogalmat, mielőtt dobálózni kezdesz velük (pl. pedofil). A pedofil az, aki gyerekkorú személyek iránt érez nemi vágyat. Egyébként az mit jelent, hogy "Mindig is nálam jóval idősebb barátaim voltak"? Mit jelent az, hogy "mindig is"? Hány évesen kezdted? Mit jelent az, hogy "jóval idősebb"? Egyébként ha te mondjuk 13 voltál, a srác meg 20, akkor azt a gyereket is simán lehet pedofilnak nevezni, mert te gyerekkorúnak minősültél, ő meg nagykorúnak. És hány barátod volt? Ezek csak amolyan felmerülő apró-cseprő kérdések, ha már annyira ágálsz a "pedofilok" ellen.
aug. 25. 17:00
24/51 A kérdező kommentje:
Az egésznek amit kiírtam annyi volt a lényege hogy sok az olyan 50+os eroszakos férfi aki nem érti mi az hogy nem.
Őszintén furcsállom hogy miért kapok ennyi negativitást, ennyire normalizálva lett mára az ilyen viselkedés a férfiaknál?
Ahhoz pedig senkinek semmi köze hogy mióta vannak kapcsolataim.
Saját magadat tartod el, tehát vettél egy lakást vagy fizeted az albérletet, bevásárolsz, főzöl, mosol, takarítasz, mindezt a saját munkahelyi keresetedből?
aug. 25. 17:07
#25: A kis sértődékeny. Csak azt írtad, hogy "mindig is" "jóval idősebb" pasijaid voltak, ami 16 évesként nem túl jó ajánlólevél, főleg úgy, hogy megszólod a "pedofilokat", miközben lehet, hogy te is lefeküdtél már pl. 13 évesen egy "pedofilnak" nevezhető személlyel, aki nem 50 volt, hanem mondjuk 20. Másrészt 16 évesen azt hangoztatni, hogy "mindig is" kb. úgy hangzik, mintha legalább 40-es nő lennél.
aug. 25. 17:11
27/51 A kérdező kommentje:
Lakást ugyan nem vettem mert örököltem de igen bevasarolok, takarítok 2 helyen dolgozok heti 6 napot és mellette tanulok is és mivel van 2 nyelvvizsgam ismerősök gyerekeinek szoktam tanítani is ;)
28/51 anonim válasza:
Akkor sem ertem ezt a vergődést...
aug. 25. 17:14
29/51 A kérdező kommentje:
28as
Még jó hogy a "mindig is" kifejezést nem feltétlenül tizen évekre visszamenőleg használják
És képzeld 13 évesen nem hogy 20 evéssel, senkivel nem feküdtem le
És azt hogy jóval idősebbekkel voltam együtt azt is egészséges kereteken belül kell érteni
30/51 anonim válasza:
És? Kit erdekel ez a kérdésnek alcazott hiszti?
aug. 25. 17:17
További kérdések: