Vannak itt fent normális férfiak is? Vagy csak 50es pedofilok?
Figyelt kérdés
aug. 25. 14:23
1/51 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a te ízlésednek normálisnak számítok-e, de azt igen, hogy csak 30 vagyok és nem vagyok pedofil.
3/51 anonim válasza:
Vannak, és talán mi is vagyunk itt a többség, de a negatív hangok valahogy mindig erősebbek.
5/51 anonim válasza:
Nem nincsenek.....
Mé' ke' provokálni?
6/51 A kérdező kommentje:
Az a normális amikor egy 50+os ferfi felfogja hogy egy nála 20-30-40 évvel fiatalabb lány nem akar tőle semmit.
Egy normális férfi tudja és tiszteletben tartja a határokat.
aug. 25. 14:36
7/51 anonim válasza:
Te mennyi idös vagy?
Irj ha szeretnel.
8/51 A kérdező kommentje:
16 vagyok
aug. 25. 14:46
9/51 A kérdező kommentje:
Az idősebb férfiakhoz vonzodom ez tény. De azért ne lehessen az apám. Max 8 év különbség fér bele nálam
aug. 25. 14:47
10/51 anonim válasza:
Jaaaj tündérem, akkor neked még nem férfit kell keresni ennyi idősen, hanem fiúkat :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!