Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt fent normális...

Vannak itt fent normális férfiak is? Vagy csak 50es pedofilok?

Figyelt kérdés
aug. 25. 14:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
Kérdező, van Tini párkapcsolatok rovat is, inkább ott kérdezz majd.
aug. 25. 14:52
 12/51 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon akarsz ismerkedni?
aug. 25. 15:00
 13/51 A kérdező kommentje:

Én egy szóval sem mondtam hogy ismerkedni akarok.

Aki pedig nem ismer az ne alkosson rólam véleményt. Az egy dolog hogy fiatal vagyok. De ennek ellenére mégis dolgozok és saját magamat tartom el hónapok óta. Ezért se tudnék együtt lenni egy velem egyidős Fiúval, mivel ők jóval eretlenebbek. Mindig is nálam jóval idősebb barátaim voltak, nem ok nélkül. És képzeljétek ők is okkal választottak engem nem pedig egy nálam idősebb lányt. A kor csak egy szám, az érettséget nem tükrözi!

aug. 25. 15:24
 14/51 A kérdező kommentje:

11es

Ha szerinted az "csesztetés" hogy kiírom egyes "ferfiak" milyen bűncselekményt követnek el akkor veled van a baj. Inkább gondolkozz el. Én legalább ép ésszel rendelkezek és ennek megfelelően írok ki bármit is.

aug. 25. 15:26
 15/51 anonim ***** válasza:
Elsőnek azt mondod azért nem tudsz együtt lenni veled egy időssel mert ők éretlenek. Erre a végén meg azt mondod hogy a kor csak egy szám és nem tükrözi az érettséget.Szépen üti egymást a 2 szöveged. :D
aug. 25. 15:34
 16/51 A kérdező kommentje:
De van az a helyzet ahol általánosítani lehet (a fiatal fiuknal)
aug. 25. 15:37
 17/51 anonim ***** válasza:
Szua, 25 vagyok, ha meg belefer es van kedved irj, beszelgessünk 😊
aug. 25. 15:42
 18/51 anonim válasza:
Tisztazzuk: betoltott 14 felett kolcsonos beleegyezes esetrn nincs bűncselekmény, akarmit hőzöngsz is itt.
aug. 25. 16:12
 19/51 anonim válasza:
A tenyek makacs dolgok, ez nem okoskodas volt.
aug. 25. 16:16
 20/51 anonim ***** válasza:
30-as pedofil se fér már bele?
aug. 25. 16:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!