Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor ezt csinálom valakinek...

Amikor ezt csinálom valakinek és így reagál akkor igaza van vagy egy agresszív bunkó?

Figyelt kérdés
Ha valaki ott áll pl. valahol én meg belemászok a képébe, végig mérem a testét közelről, vagy arrébb megy máshova és megyek utána, aztán erre ilyesmit reagál hogy "ismerjük egymást?" vagy "segíthetek valamiben?" vagy "mivan?", akkor igaza van vagy bunkó?
ma 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt a kérdésed alapján TE vagy bunkó, de nagyon!
ma 17:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem agresszívak az emberek?
ma 17:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Amúgy fiú vagyok és fiúknak csinálom ezt
ma 17:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor vertek már pofán ezmiatt? És hányszor fognak?
ma 17:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert ez ennyire súlyos dolog? Fogyatékos vagyok egyébként nem látom át ezt annyira
ma 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Elgondolkodtató, hogy így viselkedsz idegenekkel és még te gondolod őket bunkónak, meg agresszívnek.
ma 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Az nem agresszió, ha valaki védi a személyes szféráját. Te vagy az agresszív, ha az illemszabályokat felrúgva bemászol mások képébe. Ha ezért úgy megvernek hogy beszarsz, az meg önvédelem.

De te valami autista/értelmi fogyatékos féleség lehetsz, ha az előző ugyanilyen kérdésed válaszait nem tudtad felfogni, hogy mi a gond vele és mit kellene tenned. Vagy troll, ha szándékosan játszod a hülyét, aki nem tudja mi a probléma ezzel.

8/15 anonim válasza:
100%
szerintem próbáld meg ezt abbahagyni mert nem nagyon illik
 9/15 anonim válasza:
0%
7 es nem kéne ijen bunkónak lenni másokal ugyan ezt kedvesen is el éehet mondani
ma 17:44
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha látszik rajtad pl hogy pl down-szindrómában vagy hasonlóban szenvedsz akkor jobban elnézik, de ha semmi nem látszik rajtad akkor nem fogják
ma 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!