Akik nem akarnak saját lakást,azok mit akarnak az életben elérni?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, ő azt mondja hogy nem akar saját ingatlant... De miért? Én nekem az a nagy álmom és azért dolgozok külföldön.aug. 24. 02:51
41/43 anonim válasza:
Én lakást nem szeretnék, hanem egy családi házat, feleséget, gyerekeket, sok pénzt.
42/43 anonim válasza:
#41 itt a városban nálunk egy családi ház 80-100 milliónál kezdődik. Mármint olyan, ami valahogy ki is néz, és nem egy szétrepedt vályogház/parasztház... Vajon egy átlagembernek hány életet kell végigdolgozni hogy megvehesse? :D
43/43 anonim válasza:
Hát nem tom, mi jó tíz éve hatjegyű összegért vettünk egy ilyen kis mocorgós vályogviskót, valahol félúton ki is fizettük úgy, hogy meg se éreztük. Ha a covid mizériában nem csapunk át tartalékolóból hitelhalmozóba, akkor pár éven belül költöznénk valami egyenes falúba. Azt a hitelt egyébként minden matekot mellőzve, azokkal a konkrét összegekkel, ma már nem lenne sima bevállalnunk. Most megyek az n+1-edik tanfolyamra, hátha azon a vonalon több lesz a lehetőség kisebb egészségkárosodással, mint a korábbiaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!