Hogy lehet elérni hogy ne piszkáljanak folyton az emberek azzal hogy hogy öltöztem fel?
Egyszerűen az agyamra mennek az ismerőseim. Munkatársak, rokonok, párom rokonai, haverok, de még a kalauz a vonaton, a portás a munkahelyen, meg a kasszás a boltban is megjegyzéseket tesz a ruhámra. Nem a stílusomra, hanem hogy szerintük nem elég meleg.
Most pl pólóban vagyok munkában, 23 fok van bent. Ma már 3 kollégám faggatózott hogy nem fázok-e. (Igen, nyilván azért ülök a levetett pulcsim mellett mert fázok és szeretek szenvedni 💀)
Vasárnap voltunk a párom szüleinél, rajtam ujjatlan volt, azon pulcsi, azon dzseki. Mikor odabent a fűtött hàzban levettem a pulcsit, az anyukája elkezdett jajveszékelni hogy komolyan ujjjatlanban vagyok ilyenkor?? (Látta hogy pulcsiban, dzsekiben voltam kint)
De nemrég még a (látásból ismerős) kalauz is tette a megjegyzéseit hogy “ennyire nincs azért meleg októberben” mikor látta hogy ujjatlanban ülök a fűtött vonaton… (ölemben pulcsi, dzseki, szóval egyértelmű volt hogy kint nem így akarok flangálni - de ha akarnék, arra se kellene megjegyzést tennie szerintem)
Elég unalmas napi szinten ezt hallgatni. Kb évekig válaszolgattam türelmesen, de mostanra sokszor már csak valami szarkasztikus válasz szalad ki a számon mert már unom a folyamatos faggatást, piszkálódást, de akkor meg megsértődik mindenki.
Mit kellene csinálnom hogy békén hagyjanak? Miért feltételezik hogy nem tudnám felvenni a pulóverem ha fáznék??
Kamu :D
Én még nem találkoztam olyannal akinek baja van a ruhámmal.
Már tegnap este kész volt az ebéd.
Esetleg valaki válaszolna is? 😅😅
Én speciel örülnék neki hogy ennyien aggódnak értem.
És büszke lennék hogy különlegesnek számítok a szemükben.
Szerintem ha valami szokatlant látnak az emberek és rácsodálkoznak az teljesen természetes dolog.
A sziámi ikreket is biztosan idegesíti a sok csodálkozó tekintet, de ez van. Fogadd el vagy szenvedj :)
Szerintem a debilnek nézés nem “aggódás”… és 23-26 fokban nem szokatlan szerintem pólóban lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!