Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni hogy ne...

Hogy lehet elérni hogy ne piszkáljanak folyton az emberek azzal hogy hogy öltöztem fel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen az agyamra mennek az ismerőseim. Munkatársak, rokonok, párom rokonai, haverok, de még a kalauz a vonaton, a portás a munkahelyen, meg a kasszás a boltban is megjegyzéseket tesz a ruhámra. Nem a stílusomra, hanem hogy szerintük nem elég meleg.

Most pl pólóban vagyok munkában, 23 fok van bent. Ma már 3 kollégám faggatózott hogy nem fázok-e. (Igen, nyilván azért ülök a levetett pulcsim mellett mert fázok és szeretek szenvedni 💀)

Vasárnap voltunk a párom szüleinél, rajtam ujjatlan volt, azon pulcsi, azon dzseki. Mikor odabent a fűtött hàzban levettem a pulcsit, az anyukája elkezdett jajveszékelni hogy komolyan ujjjatlanban vagyok ilyenkor?? (Látta hogy pulcsiban, dzsekiben voltam kint)

De nemrég még a (látásból ismerős) kalauz is tette a megjegyzéseit hogy “ennyire nincs azért meleg októberben” mikor látta hogy ujjatlanban ülök a fűtött vonaton… (ölemben pulcsi, dzseki, szóval egyértelmű volt hogy kint nem így akarok flangálni - de ha akarnék, arra se kellene megjegyzést tennie szerintem)

Elég unalmas napi szinten ezt hallgatni. Kb évekig válaszolgattam türelmesen, de mostanra sokszor már csak valami szarkasztikus válasz szalad ki a számon mert már unom a folyamatos faggatást, piszkálódást, de akkor meg megsértődik mindenki.

Mit kellene csinálnom hogy békén hagyjanak? Miért feltételezik hogy nem tudnám felvenni a pulóverem ha fáznék??

2023. okt. 17. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Itt 23 fok van (egy iroda). A munkatársam egy rövid ujjú ingben van. Fel sem tűnt eddig :D Én hosszú ujjúban.

Egyikünknek sem szólt senki semmit az öltözékünkre.

2023. okt. 17. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Üdvözöljük a munkatársadat :D
2023. okt. 17. 13:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Mit érnék el egy ilyen kamukérdéssel pontosan? :D

Már megbántam hogy feltettem itt egy kérdést, a mai színvonal a szokásosnál is alacsonyabb ahogy elnézem.

2023. okt. 17. 13:26
 14/16 Shaddark ***** válasza:

Mondjuk 23ban én is rövidujjúban vagyok, pedig én fázósnak mondanám magam inkább.

Annyira nem tudatosult bennem a hőfok, gondoltam ha mindenki hüledezik akkor biztosan van oka is rá :)

2023. okt. 17. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem debilnek néznek és nem is a ruháddal van bajuk, csak tipikus anyáskodó viselkedés. 38 éves vagyok, de anyósom állandóan azzal jön, nehogy megfázzak (ja és persze evés közben traktál, hogy szedjek még, nehogy éhen maradjak). Ilyenen nem akadunk ki, elengedjük a fülünk mellett aztán viszlát.
2023. okt. 17. 14:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Én pont az ellentéted vagyok, borzasztóan tudok fázni, 23-26 fok még pulcsis idő. Nálam "nincs meleged?" a sláger, és én pont azokat a szarkasztikus váalszokat szoktam hangosan kimondani, amiket te is leírtál a kifejtésben.

Aki poénnak veszi, az röhög rajta (általában ezek az értelmesebbek egyébként, akik 1-2 ilyen után megtanulják, hogy én ilyen vagyok és többet nem tesznek rá megjegyzést), az ostobák meg megsértődnek rajta, azt' legalább békén hagynak a jövőben a baromságaikkal. Win-win.

2023. okt. 17. 14:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!