Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik nem akarnak saját lakást,...

Akik nem akarnak saját lakást,azok mit akarnak az életben elérni?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, ő azt mondja hogy nem akar saját ingatlant... De miért? Én nekem az a nagy álmom és azért dolgozok külföldön.

aug. 24. 02:51
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
Az én célom egy saját vállalkozás, ami évente 500+e profitot termel euróban.
aug. 24. 09:54
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Lehet utazgatni akar,bulizni élményeket gyűjteni amíg fiatal.

Lehet tisztában van azzal,hogy egy nap majd úgyis megörökli a szülei otthonát 20-30 év múlva,addig is minek görcsöljön ezen.

Addig pedig kiéli magát.

Van egy ilyen gyerekkori barátom.

Lényegében egy zártkertben lakik egy lakókocsiban, télen pedig ki szokta tőlem bérelni azt a félszobát ahol most teregetni szoktam.

De viszont olyan helyeken volt ahová én szerintem soha nem jutok el.

Nem vagyunk egyformák ez a szép az egészben.

aug. 24. 09:58
 13/43 anonim ***** válasza:
70%
8- Es ingyen kapod a lakast? Vagy azt miert nem emlitetted, hogy a lakast elöször is meg kell venni, amihez min. 50 Millio Ft kell elöször is. Es mi van, ha valami elromlik? Kiadod?? Ha berled, akkor meg felmondasz, es nem kerül semmibe, ha külföldre mesz par evre. Ha meg kiadod a tulajdonodat, akkor csak gond van vele. Fizet a berlö, tönkretesz valamit? Gondolkozz egy kicsit atfogobban, javaslom.
aug. 24. 09:59
 14/43 anonim ***** válasza:
47%
Persze, hogy nem akar, miért is kellene neki egy 80milliós ingatlan 😀 Vagy ha lakás, akkor 40 milliós 😀 amit berendezhet a saját bútoraival. Ugyan. A lakás vagyontárgy, akiknek nem kell a vagyon, az hazudik. Benne sem kell laknia, ki is adhatja. Nekem luxus lenne havi 150-et csak lakbérre költeni azért, hogy elmondjam, de mobilis vagyok.
aug. 24. 10:07
 15/43 anonim ***** válasza:
42%

Akarmilyen hihetetlen, a sajat lakas NEM CSAK MAGYAR MANIA! Es nem csak keletre, hanem nyugatabbra is sokan sorba allnak hitelert hogy ingatlant vegyenek. (Spoiler, nyugat nem csak Nemetorszag meg Ausztria)

Aki meg azzal jon hogy a sajat lakas fenntartasa egy vagyonba kerul, az szamolja ki elobb hogy mennyit kolt elete soran alberletre.

aug. 24. 10:19
 16/43 anonim ***** válasza:
50%

3as vagyok, korrigàlom magamat, szerencsejáték iparágba dolgozom 20 ève folyamatosan.

Tényleg van olyan akinek nem kell a lakás pedig megtehetnè.

Látok ilyeneket minden nap .

Napi szinten szó szerint óriási pénzeket forgatnak a szerencsejátékba és átlag embernek elèrhetetlen kocsikkal járnak ,jó csajok,prostik,kaja ,pia helyben, utazás külföldre,aranyak,óràk a csuklón,nyakba, állandó tipmix stb,buli itt buli ott....

Valószínűleg inkább élnek albèrletbe meg valószínűleg a kocsi sincs a nevükön

aug. 24. 10:22
 17/43 anonim ***** válasza:
59%

Az élet értelme az élet. Tárgyak halmozása helyett lehet az élmények gyūjtése is cél. Semmit sem viszel tovább,csak (ha van ilyen)a lélek fejlõdését,a tapasztalást. A házat tuti nem. Így simán elképzelhetõ egy kényelmes élet más fontossági sorrenddel. Van házam,autóm,mielõtt...

A bérlakás kultúrához szabályozott környezet kell,nem szabadrablás,meg költözz ki,mert hazajön az öcsém külhonból,ami nekünk jutott. Tény,hogy ad egyfajta biztonságot a saját ingatlan,de el lehet fogadni a kultùr idegen nézõpontot is,amíg nem erõlteti másra. Talán fontosabb kérdés,hogy miért nem tudod itthon megkeresni annyi idõ alatt a ház árát,mint odaki. Ezt kellene boncolgatni,és megoldani.

aug. 24. 10:28
 18/43 anonim ***** válasza:
7%

A munkahelyem az egyik srác minden évben, a sziget fesztiválra spórol.

Minden évben elmegy rá,egész évben azért takarékoskodik, spórol,hogy abban a néhány napon a sziget fesztiválon önfeledten úgy szórakozhasson,úgy bulizhasson,hogy semmin ne kelljen spórolnia,abban a néhány napon a szigeten

aug. 24. 10:31
 19/43 anonim ***** válasza:
76%

Nomád gyökereink vannak, - vannak, akik még mindig az Etelközben császkálnának szívük szerint egy öszvér hátán, mert képtelenek 30 másodpercig megülni a s@ggükön és imádják a vándorcigány életet vagy azért kell állandóan menniük, mert nincs az a közeg, ahol hosszútávon elviselik a hülyeségeiket, életvitelüket. (Képtelenek, ill. nem hajlandóak semmilyen szinten, senkihez sem alkalmazkodni, amelynek előbb-utóbb és így vagy úgy, de következménye fejlődik.)

A problémát pedig képtelenek átlátni, hogy amikor eljut valaki a gyerekvállalásig, akkor meg kell állapodni valahol, - ugyanis a gyerek fejlődésének kifejezetten árt, ha nem stabil, hanem állandóan változó közvetlen környezetben nevelkedik fel.

aug. 24. 13:14
 20/43 anonim ***** válasza:
22%
Nem akar, mert majd a faszijának lesz. Nem nagy dolog...
aug. 24. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!