Akik nem akarnak saját lakást,azok mit akarnak az életben elérni?
#33 Most az, hogy te nem ismersz ilyen embert, elég gyenge érv.
Nem ismered a világ összes emberét, nyilván.
Aham, így validabb a kérdésed, és ebben igazad van, az albérlet egyébként nem jó dolog pénzügyi szempontból.
Nagyon sok ember, és valószínű, hogy ez a home office bevezetése óta növekedőben van, nem végez fix helyen munkát, ergó egy laptop segítségével el tudják végezni a feladatukat.
Egyébként én nem is erre a fajta mobilitásra gondoltam - annak ellenére, hogy az én szakmám is ilyen jellegű - hanem szimplán arra, hogy vannak olyan emberek akik nem akarják az életüket egy országban, egy helyen leélni. A pénzforrásukat meg megoldják ahogy akarják.
A lènyeg az , hogy mindegy hogy van vagy nincs de az a jó dolog ha megteheti az ember ,hogy vesz ha akarja.
Az,hogy abba rakja bele a pénzt vagy egy vállalkozásba vagy más piacképes dologba az már az egyén dolga.
azért megsúgom hogy a jóléti országokban (pl Norvégia) is ugyan ez a helyzet mint itthon, hogy anno elérhetőek voltak a lakások barátságos áron, akkor mindenki tudott sajátot venni, ma meg már olyan magasak az árak hogy a fiataloknak esélyük sincs öröklés vagy szülői segédlet nélkül (még ott se), és marad az albérletezés, aminek a hátránya hogy akár melyik nap mondhatják hogy akkor van 3 hónapod hogy kipakolj és találj egy új helyet vagy az utcán alszol szia. De ilyen 40+ -os emberek is látom keresnek albérleteket, mert mondjuk kirakták az előző helyről mert a tulaj eladta vagy beköltözött vagy ilyesmi.
Szóval szerintem is inkább aki nem akar lakást az azért mondja ezt mert nincs rá pénze. Úgy is lehet mobilis lenni albérletezéssel hogy mellette van egy lakásod amibe akármikor hazamehetsz, szóval ez hülye indok hogy a mobilitás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!