Csak nekem nem kerek valami a férfi körül ? Ez az egész viselkedés mire jó,mit akar ezzel elérni ? Normális szerintetek ez az egész ?
Figyelt kérdés
Nem lakunk messze egymástól.
Így akarva-akaratlanul össze futunk az utcán.
Sajnos van vele egy olyan közös ismerősöm aki kimondotottan szeret egy embereknek sz@rt kavarni előszeretettel...
A lényeg ,hogy az említett 40-es pasi is fent van több társkeresőn ahol rend szerint le tilt !!!
Viszont .... Az utcán el fordul ha véletlen össze futunk de mindig utánam fordul és néz amíg el nem megy....
Ezt az egészet mire lehet vélni ??
Én nem térek napi rendre miatta.
A segítséget előre is köszönöm szépen !
aug. 5. 16:02
1/8 anonim válasza:
Gondolom biztosra akar menni, hogy nem követed.
2/8 A kérdező kommentje:
Én követném? ö jön a házam felé kocsival,mikor lenne más lehetősége is ... nekem van 2 kiskutyám igy akarva akaratlanul össze futok vele ... a másik anno a strandon is körülöttem mocorgott...akkor hogy is van ez? ?
aug. 5. 16:13
3/8 A kérdező kommentje:
mellesleg ha nem akar véletlen se össze futni miért a házam körül jön megy?? azegy dolog h pár ház van köztünk,,tudna más felé is menni
aug. 5. 16:14
4/8 anonim válasza:
Hát a leírásod alapján én is tartanék tőled.
6/8 A kérdező kommentje:
azo okot nem értem mivel teljesen máshogy viselkedik ...
Reméltem kapok normélis választ
aug. 5. 16:54
7/8 anonim válasza:
Hát te sem vagy százas kérdező. Pont össze illenétek.
8/8 anonim válasza:
Az ok nyilvánvaló. Honnan tudod,hogy néz folyamatosan,miközben háttal vagy neki. Ha hátrálva mész,akkor néznélek én is,és tiltanálak. Elkapja a tekintetèt,ha ránézel,akkor tuti tud valamit rólad,amit nem lenne szabad tudnia,ezért mint lepkét a lámpa,vonzod,de fél,mert tudja,hogy tudod,hogy tudja,amit nem lenne szabad tudnia,ezért tilt. A tiltott gyümölcs az elég csábító,az elsõ embernek sem sikerült,pont õ lenne a kivétel? Tégy pontot az ì-re. Hívd el kávézni,és meséld el,hogy mit tud. És fordulj meg, többet ne menj háttal elõre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!