Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot? Ne az anyagi részével gyertek!

Figyelt kérdés

Nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek, mikor annyira gyönyörű, főleg zenével kísérve.

Én nagyon szeretem, én nagyon várom is. Remélem, nem marad

el.

Méltóságteljes ünneplés, méltó az ünnephez. Miért nem tudnak már ünnepelni az emberek? Csak az ivás számít ünneplésnek?

aug. 20. 15:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%

Én is szeretem a tűzijátékot, annál már csak az emberhez méltó egészségügyi ellátást, közlekedést és úgy általában az emberhez méltó életet, és élhető országot szeretem jobban.

Egyébként itt nálunk is volt tűzijáték, néztem, szép volt. 8-10 percben meg lehet oldani és nem kerül milliárdokba.

"Ne az anyagi részével gyertek!"

Akkor mivel jöjjünk?

A vonatokon a klímát pénzből javítják meg. A kórházi felszerelések, klímák, kesztyűk, fertőtlenítő, szappan, keztörlő, WC papír stb mind-mind pénzbe kerül.

A rezsit pénzből fizeted. A havi kajádat is.

A létminimum alatt élőnek meg, aki örül hogy befizeti a rezsit és tud kajálni (HA tud!!!) , pedig megdolgozott érte, na neki sovány vigasz lesz, hogy "de a tűzijaték olyan szép".

aug. 21. 10:46
 22/23 vyrob ***** válasza:

Jaj ezt a sok okos állat fanatistát kérdezzétek már meg hogy az egész éves erdei vadászat az miért nem zavarja a kis állatkákat az erdeinkben ami bármikor durrog a szabad lőterekről nem is beszélve! Ne gyertek folyton már a jaj fél a kutyám baromsággal a tűzijáték miatt! Sok kutya megijed a villamostól is azt is be kéne tiltani ekkora logikával? Szóljunk az égieknek hogy a kutyuli mutyulik miatt ne dörögjön az ég?

Annak a majomnak aki itt böfögi a zöld hülyeségeit a jaj súlyosan környezetszennyező.. annak javasolnék tél felé egy faluban eltölteni több hetet ahol tűzelnek a falusiak és mindennap füstös büdös a levegő ;)

A mostani tűzijátékok már nem készülnek kloráttal meg szennyező anyagokkal tegyük hozzá kedves zöldek az ideinél is alig volt már füst.

Kedves korházi ellátás miatt nyávogók nézzétek vissza a régi újság archivumokat ott van a bizonyíték hogy mindig is fél órás volt a Budapesti tűzijáték már a 60 as években is! Van infó ezekről és utána tudtok ennek nézni sírás helyett.. akkor sem kapta meg sem a kórház semm az egészség ügy a pénzt! A 70 es években ugyan úgy rácsos vacak rozoga ágyakon feküdtek a betegek 90 es években dettó ez volt pedig akkor más kormány volt hatalmon...

aug. 28. 17:38
 23/23 vyrob ***** válasza:

Eltaknyoltam a biciklivel és eltört a karom. 4 órát vártam a kórházi váróban, mert nem volt orvos. Már nem tudtam, hogy a vérem vagy az izzadságom folyik a karomon, mert több mint 30 fok volt a folyosón. Aztán a vizsgálóban is.?

Ugyan ez volt a 90 es években is és a 2000 es évek elején is amikor idézem ugyan úgy fél órás hatalmas tűzijáték volt és ugyan úgy nem volt klíma a kórházakban.. nem tudom mit vártok azt hiszed ha nem lesz tűzijáték majd megkapják a kórházak a pénzt?

Akkora álomvilágban élnek itt egyesek hogy az hihetetlen! Arról nem is beszélve hogy maga az ünnepség , a lezárások , a biztonsági őrök, a kivetítők, az őrzés ,a színpad összerakása szétszedése, a koncertek már több pénzbe kerültek mint a huszadikai Tűzijáték, Egyik barátom a szigetfesztiválon dolgozott ezt figyeld : fejenként minden melós kap minden nap egy 3000 ft os ebédet a cégtől ezt kapja meg ott 200 melós, na most számold ki ha egy nap 200 embernek 3000 ft os kaja ellátmány jut az mennyit rúg költségekben. És ez csak egy nap!

Láttam egyszer videót, hogy a madarak a durrogástól mennyire megzavarodtak.? Jaj egyem a kis szíved azt láttad hogy egy vadász szezon lemente után hogy néz ki az erdő?

:) Hát igen ott agyon is lövik az állatokat nézz meg pár videót a vadászat madarakra és egyébb állatokra gyakorolt hatásáról is ha lehet ;)

aug. 28. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!