Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot? Ne az anyagi részével gyertek!

Figyelt kérdés

Nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek, mikor annyira gyönyörű, főleg zenével kísérve.

Én nagyon szeretem, én nagyon várom is. Remélem, nem marad

el.

Méltóságteljes ünneplés, méltó az ünnephez. Miért nem tudnak már ünnepelni az emberek? Csak az ivás számít ünneplésnek?

aug. 20. 15:10
1 2 3
 11/23 Szolovjov ***** válasza:
47%
Szeretik. Tízezrek nézik élőben.
aug. 20. 16:41
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Azoknak a tízezezreknek kellene a sürgősségin várakozni hosszú órákig akik enne a szar tűzijátéknak tapsikolnak, rájönnének, hogy mi is a fontosabb ebben a féreg országban.
aug. 20. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

Eltaknyoltam a biciklivel és eltört a karom. 4 órát vártam a kórházi váróban, mert nem volt orvos. Már nem tudtam, hogy a vérem vagy az izzadságom folyik a karomon, mert több mint 30 fok volt a folyosón. Aztán a vizsgálóban is.

A váróban voltak nálam jóval súlyosabb esetek is.

Szóval k.rrrvára örülök a tűzijátéknak, ez az ország legnagyobb problémája és ez a leghasznosabb dolog, amire az adófizetők pénzét el lehet költeni.

aug. 20. 17:33
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Engem egyszerűen a tömeg taszít. Inkább kertipartit csinálunk és a tv-ben megnézzük a tűzijátékot.
aug. 20. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Augusztus 20.-ával kapcsolatban egyrészről nagyon ráuntam és elveszett a varázsa, mint k.b. a Karácsony esetében. Illetve hiába vagyok pesti, nem bírom a pesti tömeget és már partnerem sem igazán van Én az egyik külső kerületben lakok és itt szokott lenni saját rendezvény saját tűzijátékkal, de mára már az sem érdekel. Kint voltam egy d.u.-i koncerten a mű.e.-nél, tegnapra is kint voltam, elég volt, hazajöttem, nem érdekel a tűzijáték. Harmadrészről amúgy valóban rongyrázásnak is tartom, amikor rengeteg probléma van és inkább arra lehetne költeni. Ettől semmi sem lesz jobb és szebb, ha pontosan Magyarországot tekintjük a szülinapján.

35/F

aug. 20. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

15+

Egyik évben Esztergomba mentem ki megnézni a fényjátékot, amikor lett egy esztergomi barátom. Annyira nem érdekelt a pesti tűzijáték. Előtte pedig párommal úgy alakítottuk, hogy pont 20.-án lépjünk le Pestről nyaralni. Úgyhogy mi fordítva vagyunk bekötve, mi menekültünk. :-) Pedig nagyon sok programot szeretek és nem vagyok egy sötét életunt ember egyáltalán, de ez a része pont taszító lett már.

aug. 20. 19:49
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
Én 18-19h. közt mentem az egyik villamossal egy darabon: rengetegen másztak a metró felé, hogy menjenek bandzsulni a tűzijátékot. Tehát?
aug. 20. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Felesleges, költséges, környezetet súlyosan szennyező, értelmetlen rongyrázás - érdemi tartalom nélkül.
aug. 20. 20:55
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
Remélem élvezik a várakozást rommá ázva az ostobák,miközben a kolostor disznó kaviárt zabál a karmelitában.:)
aug. 20. 21:41
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Láttam egyszer videót, hogy a madarak a durrogástól mennyire megzavarodtak. A háziállatokrólmár nem is szólva :(
aug. 21. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!