Miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot? Ne az anyagi részével gyertek!
Nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek, mikor annyira gyönyörű, főleg zenével kísérve.
Én nagyon szeretem, én nagyon várom is. Remélem, nem marad
el.
Méltóságteljes ünneplés, méltó az ünnephez. Miért nem tudnak már ünnepelni az emberek? Csak az ivás számít ünneplésnek?
Eltaknyoltam a biciklivel és eltört a karom. 4 órát vártam a kórházi váróban, mert nem volt orvos. Már nem tudtam, hogy a vérem vagy az izzadságom folyik a karomon, mert több mint 30 fok volt a folyosón. Aztán a vizsgálóban is.
A váróban voltak nálam jóval súlyosabb esetek is.
Szóval k.rrrvára örülök a tűzijátéknak, ez az ország legnagyobb problémája és ez a leghasznosabb dolog, amire az adófizetők pénzét el lehet költeni.
Augusztus 20.-ával kapcsolatban egyrészről nagyon ráuntam és elveszett a varázsa, mint k.b. a Karácsony esetében. Illetve hiába vagyok pesti, nem bírom a pesti tömeget és már partnerem sem igazán van Én az egyik külső kerületben lakok és itt szokott lenni saját rendezvény saját tűzijátékkal, de mára már az sem érdekel. Kint voltam egy d.u.-i koncerten a mű.e.-nél, tegnapra is kint voltam, elég volt, hazajöttem, nem érdekel a tűzijáték. Harmadrészről amúgy valóban rongyrázásnak is tartom, amikor rengeteg probléma van és inkább arra lehetne költeni. Ettől semmi sem lesz jobb és szebb, ha pontosan Magyarországot tekintjük a szülinapján.
35/F
15+
Egyik évben Esztergomba mentem ki megnézni a fényjátékot, amikor lett egy esztergomi barátom. Annyira nem érdekelt a pesti tűzijáték. Előtte pedig párommal úgy alakítottuk, hogy pont 20.-án lépjünk le Pestről nyaralni. Úgyhogy mi fordítva vagyunk bekötve, mi menekültünk. :-) Pedig nagyon sok programot szeretek és nem vagyok egy sötét életunt ember egyáltalán, de ez a része pont taszító lett már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!