Miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot? Ne az anyagi részével gyertek!
Nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek, mikor annyira gyönyörű, főleg zenével kísérve.
Én nagyon szeretem, én nagyon várom is. Remélem, nem marad
el.
Méltóságteljes ünneplés, méltó az ünnephez. Miért nem tudnak már ünnepelni az emberek? Csak az ivás számít ünneplésnek?
Én nem vagyok ellene az ünneplésnek. De az a drónos dolog nekem jobban tetszik, mert a kutyám fél a zajtól. Egyszer valamelyik kedves szomszéd részegen idedobálta a kapuhoz a robbanó szarjait szilveszterkor (
mert krva vicces, hogy egy 5 kilós kutyát megijesztesz, HAHAHAHA).
"Ne az anyagi részével gyertek!"
De sokan azért nem szeretik. Így mi értelme a kérdésnek?
"Miért van az, hogy xy? De ne írjátok le az okát!"
Akkor most ha nem anyagi résszel foglalkozunk, akkor tekintsünk el a turisztikai oldalról is, hisz az is anyagi.
Számomra egyszerűen unalmas... Olyan, mint a sportesemények előtti, utáni interjúk. Csak puffogtatják a sok sablonos közhelyet.
Na most itt a puffogtatást szó szerint lehet érteni. Semmi megújulás nincs benne, ami 1% pedig van, arra rájátszanak. Elég lenne mondjuk 5 évente, mert akkor valami értéke is lenne...
Unalmas, sablonos, közhelyes...
Amikor még élt a kutyánk, szegény rettentő mód félt a tűzijátéktól, pedig végig ott volt benn mellettünk, a lakásban. Csukott ablakok mellett. Akkor szegény többi állat mit élhet át?
A legszennyezettségről, hangosságról, az anyagiakról nem is beszélve. Az a brutál sok pénz, amit erre pazarol az ország, annyival több és értelmesebb helyre is mehetne, pl. egészségügy, oktatás, de hát prioritások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!