Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a tűzijátékot? Ne az anyagi részével gyertek!

Figyelt kérdés

Nem értem, miért nem szeretik a tűzijátékot az emberek, mikor annyira gyönyörű, főleg zenével kísérve.

Én nagyon szeretem, én nagyon várom is. Remélem, nem marad

el.

Méltóságteljes ünneplés, méltó az ünnephez. Miért nem tudnak már ünnepelni az emberek? Csak az ivás számít ünneplésnek?

aug. 20. 15:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Hangos, környezet szennyező és igen, drága. Nem egyenlő a tűzijáték az ünnepel. Vagy nálatok karácsonykor, születésnapkor stb is van? Sosem iszom, annak sincs köze a ünnepléshez
aug. 20. 15:13
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vagyok ellene az ünneplésnek. De az a drónos dolog nekem jobban tetszik, mert a kutyám fél a zajtól. Egyszer valamelyik kedves szomszéd részegen idedobálta a kapuhoz a robbanó szarjait szilveszterkor (

mert krva vicces, hogy egy 5 kilós kutyát megijesztesz, HAHAHAHA).

aug. 20. 15:15
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Én szeretem a tüzijátékot, azt nem szeretem amit az állatokkal tesz.
aug. 20. 15:16
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Mert egy pénzlopás egy felesleges zajszennyezés koszos büdös.Tudod amíg emberek 200 napokat várnak egy műtétre nem ilyen szarra kellene költeni.
aug. 20. 15:17
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

"Ne az anyagi részével gyertek!"

De sokan azért nem szeretik. Így mi értelme a kérdésnek?

"Miért van az, hogy xy? De ne írjátok le az okát!"

aug. 20. 15:17
 6/23 anonim ***** válasza:
65%

Akkor most ha nem anyagi résszel foglalkozunk, akkor tekintsünk el a turisztikai oldalról is, hisz az is anyagi.

Számomra egyszerűen unalmas... Olyan, mint a sportesemények előtti, utáni interjúk. Csak puffogtatják a sok sablonos közhelyet.

Na most itt a puffogtatást szó szerint lehet érteni. Semmi megújulás nincs benne, ami 1% pedig van, arra rájátszanak. Elég lenne mondjuk 5 évente, mert akkor valami értéke is lenne...

Unalmas, sablonos, közhelyes...

aug. 20. 15:21
 7/23 anonim ***** válasza:
66%
Mindig is utáltam, gyerekként is. Zavaróan hangos, és nekem látványban sem ad semmit. Egy fényfestés sokkal többet tud nyújtani.
aug. 20. 15:29
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

Amikor még élt a kutyánk, szegény rettentő mód félt a tűzijátéktól, pedig végig ott volt benn mellettünk, a lakásban. Csukott ablakok mellett. Akkor szegény többi állat mit élhet át?

A legszennyezettségről, hangosságról, az anyagiakról nem is beszélve. Az a brutál sok pénz, amit erre pazarol az ország, annyival több és értelmesebb helyre is mehetne, pl. egészségügy, oktatás, de hát prioritások...

aug. 20. 15:45
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Hangos, büdös és drága. Egyet láttál, mindet láttad, annyira fölösleges.
aug. 20. 15:51
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
nagyon szereted, de majd mikor 60 percet kell várnod a mentőre, mert annyira sz@rul vagy, akkor is vigasztald magad azzal, hogy mennyire is szép a tűzijáték. (igen, az adódóból elégetett pénz mehetett volna fontosabb dolgokra is)
aug. 20. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!