Akik nem szeretik az augusztus 20.-ai tüzijátékot, azoknak, mi a bajuk vele?
Az ország anyagi helyzetéhez képest drága.
(bőven volna mire fordítani ezt az összeget)
Az állatok megőrülnek tőle.
Én az értelmét nem látom. Ha megtehetnéd, hogy aranyat vacsorázz, akkor azt vacsoráznál? Nyilván nem, mivel nem túl racionális.
Miért jó ez a tüzijáték? Ha valami látványos kell, akkor olcsóbban is ki lehetne valamit találni, ami akár minden évben újra felhasználható lenne és nem kellene minden évben 20-30-40-50 milliárdokat kidobni, hanem egyszer kifizetjük és 10 évig használjuk a technológiát.
Mert az államalapítást ünnepeljük, Magyaroroszág születésnapját. Ez túl nemzeti!
A baloldal és a liberális ideológia nemzetellenes.
Bezzeg amikor Pride van, akkor ezek az emberek tapsikolnak. Az nem túl giccses és színes nekik.
Alig várják, hogy megnyíljon a Sziget fesztivál és jól becuccozhassanak ott az LMBTQ sátor tövében.
A magyar sportsikereknek (főleg a focinak) se örülnek. Képesek az ország ellen szurkolni… 🤦♀️
Egyébként a költségek nagy részét nem is a tűzijáték viszi el.
- Tűzijáték 1.4 milliárd forint (egy ország költségvetésének ez aztán egy „hatalmas” összeg)
- Az ünnepségsorozat pedig 10 milliárd Ft
"Bezzeg amikor Pride van, akkor ezek az emberek tapsikolnak. Az nem túl giccses és színes nekik."
Meg nem is olyan drága, hiszen csak pár szivárványos szövet és zászló rúd kell, nem milliók forintban...
Én csak nem szeretem a tűzijátékot de te egy fél mondatot nem tudsz le írni úgyhogy ne gyűlölködnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!