Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szeretik az augusztus...

Akik nem szeretik az augusztus 20.-ai tüzijátékot, azoknak, mi a bajuk vele?

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 13:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Így hogy most csak Pesten volt nálunk nem, nem féltek a kutyák, így nincs bajom vele.

Persze anyagilag nem tudom mennyire megterhelő az ország számára.

2023. aug. 24. 14:23
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Nekem semmi bajom nincs vele, alig várom a 2024 augusztus 20.-át :)
2023. aug. 24. 14:31
 13/29 anonim ***** válasza:
13%
Mert egy tömeggyilkos náci kormány rendezte, a saját aljas hatalmának megerősítése miatt.
2023. aug. 24. 14:39
 14/29 anonim ***** válasza:
85%

1. Semmi értelme nincs

2. Drága

3. Szennyezi a levegőt

4. Sok állat megijed tőle

Nálunk nem volt tűzijáték, hiába vérfideszes a városvezetés. Helyes! Vannak fontosabb dolgok is, amire a pénzt lehet költeni.

2023. aug. 24. 14:55
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

"Bezzeg amikor Pride van, akkor ezek az emberek tapsikolnak. Az nem túl giccses és színes nekik."

Egyetlen pride-ot mutass a bolygón, ami 1.5 milliárdba került legalább.

Legyen, akkor olyan, mitn a pride. Zárjanak le utcákat, parkokat, legyenek kit standok, legyen zene és szórakozhassanak az emberek. Egésznapos program a 10 perces tüzijáték helyett.

"A magyar sportsikereknek (főleg a focinak) se örülnek. Képesek az ország ellen szurkolni"

Mondjuk az objektíven szar eredmény votl a ráköltött pénzek arányában.

Vizi sportokban tizedannyi pénzből vannak fényévekkel jobb eredményeink.

2023. aug. 24. 14:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Maga a tűzijáték szerintem a mai világban simán csak rohadtul unalmas. Főleg amikor egy sima otthoni összejövetelnél nagyobb tűzijátékot tudsz csinálni mint egy átlagos városi tűzijáték. Fél órában hosszú is.

Illetve valahol maga a gesztus elgondolkodtató. Az országunk vissza adja a tipikus proli magyar mentalitást, hogy otthon száraz zsömlével eszed a felvágottat, de azért a legnagyobb lapos tévé legyen már ott a falon, hogy megmutathasd, te vagy valaki.

EU legnagyobb inflációja, EU legkorruptabb kormánya, csomó extra adó, megvonás. Közben meg azért b_sszuk el a pénzt.

2023. aug. 24. 15:20
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem elég lenne a kerek évfordulókat megünnepelni :) minden 5. vagy 10. évben
2023. aug. 24. 15:23
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

"Mert az államalapítást ünnepeljük, Magyaroroszág születésnapját. Ez túl nemzeti!"

Ha már nemzetről beszélsz kutya, akkor légyszíves válaszolj arra a kérdésre, hogy a gazdád miért akarja mindenáron eltörölni 56 emlékét és semmissé tenni az orosz elnyomást?

Hiszen 56-ban fellázadt a nemzet az elnyomás ellen. Harcolt a szabadságért, vérrel, fegyverrel, puszta kézzel küzdött az oroszok ellen. Azok ellen az oroszok ellen, akiknek a seggét most a jól nevelt kutyaként gazdád nyalja.

Hazaáruló Fideszes ne emlegesse a nemzetet.

2023. aug. 24. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyrészt nem érdekel, másrészt nagyon drága is.
2023. aug. 24. 15:42
 20/29 anonim ***** válasza:
50%

„Ha már nemzetről beszélsz kutya, akkor légyszíves válaszolj arra a kérdésre, hogy a gazdád miért akarja mindenáron eltörölni 56 emlékét és semmissé tenni az orosz elnyomást?”

„Hazaáruló Fideszes ne emlegesse a nemzetet.”

9. kommentben is láthatod, hogy nem vagyok fideszes:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

56-ot és 45 év orosz megszállást semmibe vette a kormány! Az oroszoknak nyal! Igen, ez hazaárulás. Attól még a baloldali liberális ideológia jól láthatóan szintén nemzetellenes. Szerintük a nemzetállami felfogás elavult, le kell bontani őket.

2023. aug. 24. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!