Mertek egyedűl a sötétben aludni?
Én arra lettem figyelmes ,hogy nem.
Valószínűleg a sok horror,thrillertől.
Nyílván ez nem azt jelenti ,hogy valakivel alszok ,hanem azt ,hogy esténként a telefonomat világítva ahogy és azt ,hogy esetleg a gépen nézek valamit és azon alszom el.
Mint régen az ősemberek a tűz mellett csak számomra a ez a gép.
40-es
XD
Egyébként meg van a holnapi program.
Lehet ,hogy megnézem ezt a filmet
42-es
Misztikát szeretem ill a thrillert is.
26 éves koromig nem mertem. Aztán egyik napról a másikra sötétben aludtam el.
Annyira rettegtem egyébként, hogy sokszor lámpa vagy TV mellett kellett aludjak, esetleg valami videót benyomtam a telefonon és az éjjeliszekrényre raktam.
Azt is észrevettem, hogy ez házfüggő. Sok helyen laktam, 9 helyből 3-ban tudtam csak rendesen meglenni egyedül, félelem nélkül.
45
Ezt másoktól is hallom és magam is tapasztaltam, hogy házfüggő! és nem az számít, hogy mennyire esztétikus, kényelmes a hely. Lehet nagyon szép lakás is para, de lehet egy puritánabb is olyan, ahol nem félsz és biztonságban érzed magad.
#46 sőt, két olyan házban is laktam, ahol gyakoriak voltak az alvásparalíziseim (az egyikben mindennapos).
Valami biztos, hogy volt azokon a helyeken, ahol nem mertem aludni ott meg főleg, ahol jelentkezett gyakran az alvásaralízis. Pár furcsa dolgot tapasztaltam is.
45 voltam.
Érdekes, hogy radiesztéziai tanulmányokban nem találtam semmit az alvásparalizisről, szóval hiába tippeltem arra, hogy ezt okozhatják eseteg káros geodéziai sugárzások, arra nem találtam választ.
Eddig 3 helyen laktam hosszú évekig. Eddig csak a jelenlegi lakásban tapasztalom ezt. És még egy másik családtag is, aki más lakhelyeken nem tapasztalt alvásparalizist. Elég fura ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!