Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mertek egyedűl a sötétben aludni?

Mertek egyedűl a sötétben aludni?

Figyelt kérdés

Én arra lettem figyelmes ,hogy nem.

Valószínűleg a sok horror,thrillertől.

Nyílván ez nem azt jelenti ,hogy valakivel alszok ,hanem azt ,hogy esténként a telefonomat világítva ahogy és azt ,hogy esetleg a gépen nézek valamit és azon alszom el.

Mint régen az ősemberek a tűz mellett csak számomra a ez a gép.

aug. 18. 15:16
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

40-es

XD

Egyébként meg van a holnapi program.

Lehet ,hogy megnézem ezt a filmet

aug. 18. 21:40
 42/48 anonim ***** válasza:
68%
Nézd meg, de ne valami tipikus véres horrorra számíts, ez inkább valami misztikus, vagy thriller lehet.
aug. 18. 22:11
 43/48 A kérdező kommentje:

42-es

Misztikát szeretem ill a thrillert is.

aug. 18. 22:13
 44/48 anonim ***** válasza:
81%
De ha megnézed majd kíváncsi leszek a véleményedre.
aug. 18. 22:14
 45/48 anonim ***** válasza:
81%

26 éves koromig nem mertem. Aztán egyik napról a másikra sötétben aludtam el.

Annyira rettegtem egyébként, hogy sokszor lámpa vagy TV mellett kellett aludjak, esetleg valami videót benyomtam a telefonon és az éjjeliszekrényre raktam.

Azt is észrevettem, hogy ez házfüggő. Sok helyen laktam, 9 helyből 3-ban tudtam csak rendesen meglenni egyedül, félelem nélkül.

aug. 18. 22:16
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

45

Ezt másoktól is hallom és magam is tapasztaltam, hogy házfüggő! és nem az számít, hogy mennyire esztétikus, kényelmes a hely. Lehet nagyon szép lakás is para, de lehet egy puritánabb is olyan, ahol nem félsz és biztonságban érzed magad.

aug. 18. 22:23
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

#46 sőt, két olyan házban is laktam, ahol gyakoriak voltak az alvásparalíziseim (az egyikben mindennapos).

Valami biztos, hogy volt azokon a helyeken, ahol nem mertem aludni ott meg főleg, ahol jelentkezett gyakran az alvásaralízis. Pár furcsa dolgot tapasztaltam is.

45 voltam.

aug. 18. 22:28
 48/48 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes, hogy radiesztéziai tanulmányokban nem találtam semmit az alvásparalizisről, szóval hiába tippeltem arra, hogy ezt okozhatják eseteg káros geodéziai sugárzások, arra nem találtam választ.

Eddig 3 helyen laktam hosszú évekig. Eddig csak a jelenlegi lakásban tapasztalom ezt. És még egy másik családtag is, aki más lakhelyeken nem tapasztalt alvásparalizist. Elég fura ez..

aug. 19. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!