Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki metrót vezet nem fél...

Aki metrót vezet nem fél egyedül egész nap a sötétbe az alagútba és nem lesz depis vagy betegedik bele a sötétben?

Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Alap, hogy akinek hajlama van a klausztrofóbiára, az számításba nem jöhet ilyen helyen munkaerőként.

Sokkal nagyobb problémát jelent a metrókat vezető embereknek a metró alá ugrálók által okozott lelki trauma feldolgozása.

Az lényegében egy védhetetlen valami, amelyről nem is tehet a metró vezetője.

2023. jún. 10. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Korlátozva van, hogy mennyi időt tölthetnek az alagútban. Nyolc órás műszakból 6 óra valahány perc. Pont ezért.
2023. jún. 10. 14:11
 3/8 Justinianus ***** válasza:
43%

Persze, mind a zárt osztályon végzi. :)

A pilóták meg a kék ég miatt.

2023. jún. 10. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
van világítás a fülkében a sötétben max a gyerekek félnek , ha egyedül lenne akkor nem üzemeltetnék a metrót
2023. jún. 10. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Még régebben vezettem a 2-es metrót,amikor még volt segédvezető, a régi orosz kocsikkal.82 - 95 között.

Annyiban jobb volt,hogy beszélgettunk és nem voltunk egyedul,ha gond volt.De való igaz, a gázolások megviselik az embert /magamról tudom,nekem is volt./

Akkor 9 fordulót lehetett egyfolytában max lenyomni,ez 6 óra és 40 perc volt.

Most mivel egyedul van a vezető,nyilván ez rövidebb szakaszokból áll.De ettől fuggetlen, egyedul lenni nem olyan jó.

2023. jún. 10. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Elég buta kérdés. Kezdjük ott, hogy alapvetően nincsen sötét az alagútban mert világít a metró és vannak fények is. Félni meg mitől félne? Nincsen ott semmi.

Ha mindenképp félni kell valamitől az az utasok. Akár csak egy agresszív horda a metrón, akár egy öngyilkosjelölt a síneken.

Én mondjuk bele őrülnék a monotonitásba és egyedüllétbe amivel ez a munka jár.

2023. jún. 10. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

5, bocsánat az offért, de ezt régóta tudni szeretném. A mosdóba menést hogy lehetett vészhelyzetben megoldani efy metróvezetőnek?

Bocsi, buta kérdés, de ez régóta érdekel.

2023. jún. 10. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
5, megkaptam, most már értem, nagyon szépen köszönöm!!!!!
2023. jún. 10. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!