Aki metrót vezet nem fél egyedül egész nap a sötétbe az alagútba és nem lesz depis vagy betegedik bele a sötétben?
Nem. Alap, hogy akinek hajlama van a klausztrofóbiára, az számításba nem jöhet ilyen helyen munkaerőként.
Sokkal nagyobb problémát jelent a metrókat vezető embereknek a metró alá ugrálók által okozott lelki trauma feldolgozása.
Az lényegében egy védhetetlen valami, amelyről nem is tehet a metró vezetője.
Persze, mind a zárt osztályon végzi. :)
A pilóták meg a kék ég miatt.
Még régebben vezettem a 2-es metrót,amikor még volt segédvezető, a régi orosz kocsikkal.82 - 95 között.
Annyiban jobb volt,hogy beszélgettunk és nem voltunk egyedul,ha gond volt.De való igaz, a gázolások megviselik az embert /magamról tudom,nekem is volt./
Akkor 9 fordulót lehetett egyfolytában max lenyomni,ez 6 óra és 40 perc volt.
Most mivel egyedul van a vezető,nyilván ez rövidebb szakaszokból áll.De ettől fuggetlen, egyedul lenni nem olyan jó.
Elég buta kérdés. Kezdjük ott, hogy alapvetően nincsen sötét az alagútban mert világít a metró és vannak fények is. Félni meg mitől félne? Nincsen ott semmi.
Ha mindenképp félni kell valamitől az az utasok. Akár csak egy agresszív horda a metrón, akár egy öngyilkosjelölt a síneken.
Én mondjuk bele őrülnék a monotonitásba és egyedüllétbe amivel ez a munka jár.
5, bocsánat az offért, de ezt régóta tudni szeretném. A mosdóba menést hogy lehetett vészhelyzetben megoldani efy metróvezetőnek?
Bocsi, buta kérdés, de ez régóta érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!