10.000 euróért mernétek egy órán keresztül egyedül sétálgatni egy nyomornegyedben?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 19:53
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
43 szavazat
1/40 anonim válasza:
fehérként itthon igen , braziliában és mexikóban nem
2/40 anonim válasza:
Ha nem muszály akkor biztos nem.
3/40 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez nyomornegyed hol található?
Budapesten akár hol elsétálgatok neked, de ha Ózdon kellene ugyan ezt csinálni, ott már 10x is meggondolnám.
4/40 anonim válasza:
Nem kösz. Inkább megkeresem azt a pénzt más módon.
5/40 anonim válasza:
Simán. Csórónak öltözök, senki hozzám se szólna.
6/40 anonim válasza:
En tévedtem már Mexikóban veszélyes környékre és csak később mondtak meg hogy oda többet ne menjek egyedül… pedig fiatal no vagyok…
Hozzam sem ért senki szóval én igen
7/40 anonim válasza:
Ózdon meg mit csinálnak veled? Semmit
8/40 anonim válasza:
7; egy két drogos cigánybárón és a hadseregén kívűl semmi veszélyes nincs ott.Leginkább egymással bokszolnak.
9/40 anonim válasza:
hat attol függ :-D azert nigeriaban nemhiszem
10/40 anonim válasza:
8, és hányszor hallod egy nap hogy Ózdon lemészároltak fehéreket? Mert én meg nem hallottam ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!