Ciki egyedül elmenni Dumaszínház előadásra?
Figyelt kérdés
Senki nem szereti az ismerősi körömből.2023. ápr. 11. 15:38
3/11 anonim válasza:
Moziba se ciki elmenni alone, hiába mondja azt a sok hülye.
4/11 anonim válasza:
Hívj el engem, azt nem leszel egyedül...
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Én rendszeresen járok moziba is egyedül.
6/11 anonim válasza:
Nem ciki. Senki sem figyeli azt, hogy a többi ember egyedül, vagy társaságban érkezett-e.
7/11 anonim válasza:
Nem, ha neked lesz önálló ested a színpadon. :D
8/11 anonim válasza:
Nem ciki! Rengeteget megyek en is egyedul!!
9/11 anonim válasza:
Semmi nem ciki egyedül. Sőt. Nem kell alkalmazkodnod, és önmagaddal lehetsz.
Sokan azért mondják, hogy ciki, mert saját maguktól is félnek. Amikor egyedül vagy, kénytelen vagy önmagad társaságát élvezni, elfogadni, és sokan ezt nem bírják.
Én voltam már egyedül stand-up estén, nagyon jókat kacagtam, ittam egy koktélt, aztán haza mentem.
Hidd el, ha egyszer rákapsz az ízére, utána már néha igényelni is fogod, hogy egyedül menj valahova.
10/11 anonim válasza:
Énis járok moziba egyedül, mert nem mindig kíváncsi a párom, vagy a barátok azokra a filmekre amire én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!