Szoktatok magatoknak programokat szervezni egyedül hétvégén vagy akàr hétközben is?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 08:28
1/9 anonim válasza:
Én egyedül nem nagyon, max. barátaimmal. Inkább hétvégén, de ha jó idő van, belefér egy hétköznapi is
2/9 anonim válasza:
Igen, pl veszek pár sört és megiszogatom este a gép előtt egyedül
4/9 A kérdező kommentje:
3-as szuper!😀
Hova indulsz? Nekem is tervbe van a kozeli varosba a bevasarlokozpont
2023. márc. 18. 09:24
5/9 anonim válasza:
Igen, kora délután megyek a plázába egyedül. Veszek kaját, ha van valami jó film beülök a moziba, aztán veszek némi csokit.
6/9 Metionin válasza:
Igen, pl. ha van valami kiállítás vagy sokszor csak elmegyek pl. könyvesboltba szétnézni, antikvárium- vagy turi túrára egyedül. Klasszikus koncertekre is jártam régebben egyedül de már sajnos nem jó az időpont, amikor szokott lenni. Hétköznap be vagyok táblázva reggeltől estig de hétvégén simán.
7/9 madi111 válasza:
Én biciklizni szoktam. A városon kívül, lehetőleg olyan helyeken, amerre nincsenek emberek. Ehhez mondjuk nem kell szervezés, csak gondolok egyet és indulok.
8/9 anonim válasza:
Elmegyek csak úgy felfedezni egy-egy járat útvonalát; van 1-1 hely, ahova szeretek elmenni, mert jó hely. Van, hogy 1-1 étel miatt keresek fel helyeket. Régebben többet mentem, ma már nem annyira.
9/9 anonim válasza:
Egy óra múlva megyek egyedül moziba.
Holnap meg egyedül fogok elmenni Balatonfüredre. Sétálni egyet a parton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!