Nagyon félek sötétben az utcára menni. Mit tegyek?
Különösen mióta apukámhoz költöztem. Innen nagyon sokat kell sétálnom a buszmegállóig, a közvilágítás elég gyér, és maga a környék sem valami barátságos, sőt... Egyszerűen nem tudom mit tegyek holnap, amikor reggel hatkor szurok sötétben kell induljak nulladikra. Nagyon félek. Apukám reakciója természetesen iszonyat "empatikus": akárhányszor megemlítem neki, hogy félek az utcán egyedül, kiröhög/lecsesz, hogy jaj hagyjuk már. (Ő egy felnőtt férfi, csak nem érti meg hogy én meg pont az ellentéte xd)
Mit kéne tennem? Tényleg rettegek.
15/L
Rém "kedves" apukád van, hogy nem tudja ezt megérteni.
Említs meg neki pár hírt, volt pár eset. :(
De ha nem is nagyon rossz vége volt, az is elég, ha valaki beszól, követ, stb.
Próbálj úgy menni, ahol emberek vannak, lehetőleg normálisak.
A problémásabb helyeket kerüld el, régen én is kerültem nagyot, de arra legalább biztonságos volt.
Legyen nálad önvédelmi zseblámpa s világíts vele, legyen nálad gázspray is.
Ne tömd be a füleid "zajtamponnal", ne batkodj a telefonnal s láss-hallj utadon, így gond nem lehet sose.
ui: öltözz normálisan.
# 8
Magyarországon illegális a sokkoló s ha a degenerált támadó szívének ritmuszavara van, akkor ki is nyírhatod vele s csücsülés lesz a dutyiban duplán, úgy használd;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!