Nagyon félek sötétben az utcára menni. Mit tegyek?
Különösen mióta apukámhoz költöztem. Innen nagyon sokat kell sétálnom a buszmegállóig, a közvilágítás elég gyér, és maga a környék sem valami barátságos, sőt... Egyszerűen nem tudom mit tegyek holnap, amikor reggel hatkor szurok sötétben kell induljak nulladikra. Nagyon félek. Apukám reakciója természetesen iszonyat "empatikus": akárhányszor megemlítem neki, hogy félek az utcán egyedül, kiröhög/lecsesz, hogy jaj hagyjuk már. (Ő egy felnőtt férfi, csak nem érti meg hogy én meg pont az ellentéte xd)
Mit kéne tennem? Tényleg rettegek.
15/L
Bárcsak nekem is ilyen szüleim lennének!
Én IMÁDOK éjszaka kint lenni az utcán, erre bezzeg hogy el akarnának tiltani tőle. -.-
Semmi veszélyes nincs abban, ha valaki kint van "sötétben" az utcán, főleg nem reggel hat órakor, amikor már világosodik is. Én hajnali háromkor is rendszeresek tartózkodok közterületeken, mégsem lett semmi bajom.
Jó hülye vagy, kérdező!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!