Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mertek egyedűl a sötétben aludni?

Mertek egyedűl a sötétben aludni?

Figyelt kérdés

Én arra lettem figyelmes ,hogy nem.

Valószínűleg a sok horror,thrillertől.

Nyílván ez nem azt jelenti ,hogy valakivel alszok ,hanem azt ,hogy esténként a telefonomat világítva ahogy és azt ,hogy esetleg a gépen nézek valamit és azon alszom el.

Mint régen az ősemberek a tűz mellett csak számomra a ez a gép.

aug. 18. 15:16
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
62%
Aki fél a sötétben, az amúgy biztonságos, zárt házban, ok nélkül, az felnőttnek nem nevezhető.
aug. 18. 15:56
 12/48 A kérdező kommentje:

5-es,11-es

Kíváncsi lennék arra ,hogy ha olyan filmeket,videókat néznétek ,mint én ,hogy mernétek-e zárt házban egyedűl aludni a továbbiakban illetve meg nézném utána ,hogy ki a p meg ki nem.

aug. 18. 15:58
 13/48 anonim ***** válasza:
60%
Attól, hogy nézek horrort, még nem fognak megtámadni. Vagy szerinted a szellemek/szörnyek/gyilkosok/démonok (nem tudom milyen horrort nézel), csak akkor támadnak meg, ha már láttál horror filmet? Szóval nem értem, mert ha horror előtt tudtál aludni, és nem támadott meg semmi, akkor tudatosítani kellene magadban, hogy attól, hogy nézel valamit, még nem lesz valóságos. Vagy aki nem néz horrort, az biztonságban van, aki meg igen, azt éjszaka megtámadják a szörnyek?:D
aug. 18. 16:08
 14/48 A kérdező kommentje:

13-as

Logikátlan.

Az a legnagyobb baj ,hogy engem kicsi ként is ijeszgettek a nővér és a palija.

Erre rájött az is ,hogy korán kezdtem horrort,szellemes videókat nézni a neten a haverokkal ill egyedűl.

De a félelmet sikerült vissza szorítani akkor ,amikor minden este kimentem egyedűl a legnagyobb,legsötétebb temetőbe sétálni 30perc-1óra intervallumban.

aug. 18. 16:16
 15/48 anonim ***** válasza:
64%

Ja, de te nagyon gyerek lehetsz.

Nem rég néztem meg a 6 alient 1 hétvége alatt és simán sötétben nyitott ablaknál aludtam :D

A Predator, Az és még jó pár horror után is simán merek így aludni.

aug. 18. 16:17
 16/48 A kérdező kommentje:

15-es

Az alientől,predátortól 10évesen sem féltem még utána sem.

aug. 18. 16:18
 17/48 anonim ***** válasza:
33%

Igen, mernék zárt házban aludni. Hülye lennék nyitott házban aludni. Na az valóban félelmetes.

Kb. egy 8 éves szellemi szintjén mozoghatsz a leírásod alapján.

aug. 18. 16:20
 18/48 A kérdező kommentje:

Nem találom azt a horror filmet.

Majd ha eszembe jut kiírom a címét.

Azután mondjátok aztat majd ,hogy nem vagytok p-ké.

aug. 18. 16:21
 19/48 anonim ***** válasza:
55%
Szólj apunak, hogy űzze ki a szörnyeteget az ágyad alól. Utána pedig mond meg neki, hogy tiltson le az internetről, így nem tudsz majd horror videókat nézni. Szívesen.
aug. 18. 16:23
 20/48 A kérdező kommentje:

Megvan :)

Majd 20kor kiírom ide ,hogy ne tudjátok hamarább megnézni.

Mellé linkelek még egy jó kis horror történetett is.

Holnap várom az élmény beszámolót :)

aug. 18. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!