Mertek egyedűl a sötétben aludni?
Én arra lettem figyelmes ,hogy nem.
Valószínűleg a sok horror,thrillertől.
Nyílván ez nem azt jelenti ,hogy valakivel alszok ,hanem azt ,hogy esténként a telefonomat világítva ahogy és azt ,hogy esetleg a gépen nézek valamit és azon alszom el.
Mint régen az ősemberek a tűz mellett csak számomra a ez a gép.
5-es,11-es
Kíváncsi lennék arra ,hogy ha olyan filmeket,videókat néznétek ,mint én ,hogy mernétek-e zárt házban egyedűl aludni a továbbiakban illetve meg nézném utána ,hogy ki a p meg ki nem.
13-as
Logikátlan.
Az a legnagyobb baj ,hogy engem kicsi ként is ijeszgettek a nővér és a palija.
Erre rájött az is ,hogy korán kezdtem horrort,szellemes videókat nézni a neten a haverokkal ill egyedűl.
De a félelmet sikerült vissza szorítani akkor ,amikor minden este kimentem egyedűl a legnagyobb,legsötétebb temetőbe sétálni 30perc-1óra intervallumban.
Ja, de te nagyon gyerek lehetsz.
Nem rég néztem meg a 6 alient 1 hétvége alatt és simán sötétben nyitott ablaknál aludtam :D
A Predator, Az és még jó pár horror után is simán merek így aludni.
15-es
Az alientől,predátortól 10évesen sem féltem még utána sem.
Igen, mernék zárt házban aludni. Hülye lennék nyitott házban aludni. Na az valóban félelmetes.
Kb. egy 8 éves szellemi szintjén mozoghatsz a leírásod alapján.
Nem találom azt a horror filmet.
Majd ha eszembe jut kiírom a címét.
Azután mondjátok aztat majd ,hogy nem vagytok p-ké.
Megvan :)
Majd 20kor kiírom ide ,hogy ne tudjátok hamarább megnézni.
Mellé linkelek még egy jó kis horror történetett is.
Holnap várom az élmény beszámolót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!