Mertek egyedűl a sötétben aludni?
Én arra lettem figyelmes ,hogy nem.
Valószínűleg a sok horror,thrillertől.
Nyílván ez nem azt jelenti ,hogy valakivel alszok ,hanem azt ,hogy esténként a telefonomat világítva ahogy és azt ,hogy esetleg a gépen nézek valamit és azon alszom el.
Mint régen az ősemberek a tűz mellett csak számomra a ez a gép.
Te az a típus vagy, aki megnézi az Esmeraldát, majd elkezd gyűjteni a szemműtétére?
Egy felnőtt ember meg tudja különböztetni a valóságot a fikciótól. Meg amúgy is, szerinted attól hogy be van kapcsolva a géped, az majd megvéd bármitől is? :D
Azt se értem, hogy ha tudod hogy nem tudsz utána aludni, akkor eleve minek nézel ilyen filmeket. Ezt a problémát te csinálod magadnak.
21-es
Azért ,mert szeretem.
Illetve szép emlékek kötnek hozzájuk.
Amikor haverokkal néztük együtt stb.
Most valójában arcoskodni jöttél, hogy te milyen kemény horrorokat nézel?
Senkit nem érdekel, ha f/sol tőle, ne nézd, aztán kész.
Ha meg mindenáron nézni akarod, akkor meg ne sírj, hogy félsz.
Én nem arcoskodni jöttem.
De abba csapottát valamiért :)
Én csak felakartam mérni ,hogy milyen a helyzetem.
Merek, hiszen nincs mitől félnem.
Általában teljes sötétségben alszok, de az egyik redőnyt félig felhúzom, hogy egy minimális fény azért legyen, illetve nyitva is hagyom, hogy jobban szellőzőn a szoba, valamint szeretem a kinti hangokat hallani félálomban.
Szeretem a horror filmeket, de a többségük olyan, amik sose történnének meg, így nem is félek miattuk. Akkor sokkal jobban megijedek, amikor késő éjszaka egyedül sétálok haza és látom, ahogy egy férfi engem figyel. Abban már lehet potenciális veszély.
25/N
49 vagyok, akár tetszik, akár nem:felnőtt!
És igen, félek egyedül sötétben aludni. Gyerekkorom óta. Nem filmek miatt, azok ezt nem befolyásolják. Nekem sok megmagyarázhatatlan, para élményem volt már, ezen kívül elég brutál rémálmaim tudnak lenni és alvásparaliziseim. Ezeket még akkor is nehéz átélni, ha nem vagyok itthon egyedül. Egyedül meg maga a pokol.
27-es
Néha nekem is szokot lenni alvásparalizishez hasonló dolog.
Én úgy nevezném meg ,hogy könnyű alvásparalizis ,ami rövid ideig tart és nem jár brutál halucinációkkal max minimálissal.
Nekem hamis ébredésekből volt 1pár.
Volt olyan ,amit mintha egy horror filmből vettek volna ki.
Volt olyan ,ami lagymatag volt.Szóval nem volt horror isztikus elem benne.
Igen, volt hamis ébredésem is nekem is.
Az nekem olyan, hogy érzem, hogy már felébredtem és tudatomnál vagyok, de mégsem tudok az álomból kilépni. De nem összekeverendő a tudatos álommal, mert azt tudom irányítani, de sajnos elég könnyen elillan. Ez meg makacs állapot és nem irányítható. De ez biztos nem AP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!