A lelkiismeretet se tudod megvizsgálni, ugyanúgy a stresszt se. Viszont ezeknek fizikális következménye van, ami az egész szervezetre kihatással van.
A 11-es is kérte, hogy írd le, milyen betegséged van, amit azóta se tettél meg. Szégyelled? Vagy miért titkolod? Lehet, nem is vagy beteg, csak ezt írod ide, hogy sajnáljanak téged.
#21: senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen betegségeim vannak.
Sajnálni nem kell.
Te biztosan magadból indulsz ki.
Nem nekem vannak bajaim, hanem neked. Te nem vagy képes nyitottnak lenni. Lehet, hogy a betegséged lelki eredetű, amit nem vagy képes befogadni, mert nem ezt tanultad.
Azért egy próbát megérne, hogy betegséged nevét beütöd a Google-be és utána írod, hogy lelki eredete. Nehogy meglepődj a végén.
A cisztás fibrózis mondjuk pont nem olyan, hogy ne lehetne 100%-os életet élni vele, ha kezelik megfelelően. Ezt te úgyis jobban tudod, hiszen egészségügy is vagy.
Válaszaidból látszik, hogy mentálisan nagyon ki vagy sajnos. Mindenki hibás, a gének, mi, akik írunk, csak te nem.
A tagadás fázisában vagy. Én is voltam sokáig. Ugyanis lehasítani magadról ezerszer egyszerűbb, mint belenézni a valóságba. Az nehéz, fájdalmas, a gyökerekig lehatoló munka.
De nekem tudod, miért nem számít, hogy hogyan reagálsz? Azért, mert nem érted, amit mondok.
11 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!