Attól, hogy gyógyíthatlan, még indulhat a fejből és okozhatta az életmód. Betegségek nagy részét ugyanis ezek okozzák.
Milyen betegségek?
#11: semmi köze az életmódhoz.
Genetikai dolgok.
Egyébként nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom, nem eszem egészségtelen ételeket, amíg tudtam, sportoltam.
Hiábá ágálsz, a 11-es igaza van. Rengeteg betegség lelki eredetű. Nemcsak a genetikán múlik minden, hanem az életvitelen is, ami nemcsak annyit takar, amennyit felsoroltál.
Mennyire élsz stresszes életet? Régebbi sérelmeider, traumáidat feldolgozták már? Mennyit szoktál aggódni, rágódni dolgokon? Mennyire vagy feszült?
A stresszes életmód rengeteg betegség melegágya.
#14: egészségügyi főiskolát végeztem, értek hozzá.
Nem kell a kioktatás.
Te csak egy beszűkült oktatási anyagot kaptál. Így, hogy ilyen iskolát végeztél pluszba elég szégyen rád nézve, hogy nem vagy tisztában a pszichés dolgokkal.
Pszichológiát szerintem tanulnotok kellett.
#17: tanultunk is, és a mentális egészségemre külön gondot fordítok.
Nem kell azt hinni, hogy átlag magyar emberként ezzel nem vagyok tisztában.
Ha tisztában lennél vele, akkor nem írtál volna ilyet:
"#11: semmi köze az életmódhoz.
Genetikai dolgok."
Most akkor kinek hazudsz? Nekem, vagy a 11-esnek?
#19: Örülök, hogy ezen rugózol.
Genetikai vizsgálatokkal bizonyították a betegségeimet.
Ha lelki háttere van egy betegségnek, akkor genetikai vizsgálattal nem találnak semmit.
Pl egy CF esetében semmi köze a betegség kialakulásának a lelkiállapothoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!