Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 evesnek mennyi eselye van manapsag egy 19 evesnel? nagyon rossz a szitu ezen a teren?
ha fiú vagy akkor nulla
ha lány vagy akkor lehetséges
Bár én férfi vagyok és az első nőm 14 évesen volt ő meg volt 19
Hát… Nem tudom.
Akikről szól ez a kérdés, na, ők igen érdekes “pár” (együtt nincsenek eddig, de semmi sem lehetetlen, ki tudja…).
A lány a 14 éves, ő komolyabb, mint a fiú és ennyi idősen Tolsztojt olvas (ez kicsit ijesztő nekem), a fiú… Ő sokkal gyerekesebb, animét néz (ennyit tudok hozzátenni) és azt sem tudja, hogy egy hónap múlva mit fog csinálni, míg a lány már 10 évre előre tervezett, amihez tartja is magát. Kicsit furák mindketten.
Egyszer már a fiú “kezdeményezett”, de a korkülönbségre hivatkozva menekült is, mert hogy a csaj biztos hülye és instabil a kora miatt. A lány még visszanyerheti a figyelmét szerintetek vagy sem? Vagy ilyen felállásban hogy szokott összejönni ez a járás dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!