Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 evesnek mennyi eselye van manapsag egy 19 evesnel?
nagyon rossz a szitu ezen a teren?
Nem valami kecsegtető. Biztosan jelentkezni fog olyan válaszoló, akinek ilyen felállásban is sikerült, de nem túl gyakori ez, hiszen ilyen korban nagy az érettségbeli különbség.
2024. febr. 27. 07:20
Ha 14 a lány, akik ELVILEG előbb érnek (lehet, testben igen, szexuálisan szintén, de érzelmileg, nem jellemző), akkor is soknak tűnik ez a difi,, mert a lány gyerek a fiúhoz képest. Maximum csak nagylánynak akar tűnni bizonyos külsőségekkel (műköröm, bevállalósabb fehérnemű stb.), de belül érzelmi téren ugyanolyan gyerek és a hormonok vezérlik, éppen ezért minimális esélyt látok egy átlagos 14 és 19 éves között arra, hogy valami stabilan működő létrejöjjön közöttük
2024. febr. 27. 07:26
50 %, mert ez nagyon egyénfüggő!
2024. febr. 27. 09:33
4/15 anonim válasza:
2024. febr. 27. 10:44
Egy 19 éves fiú jóval többet akar, amit egy 14 éves lány meg tud adni. Fordítva esélytelen.
2024. febr. 27. 11:28
ha fiú vagy akkor nulla
ha lány vagy akkor lehetséges
Bár én férfi vagyok és az első nőm 14 évesen volt ő meg volt 19
2024. febr. 27. 11:32
Szerintem van eselyed, hajra 😉
2024. febr. 27. 14:52
8/15 A kérdező kommentje:
Hát… Nem tudom.
Akikről szól ez a kérdés, na, ők igen érdekes “pár” (együtt nincsenek eddig, de semmi sem lehetetlen, ki tudja…).
A lány a 14 éves, ő komolyabb, mint a fiú és ennyi idősen Tolsztojt olvas (ez kicsit ijesztő nekem), a fiú… Ő sokkal gyerekesebb, animét néz (ennyit tudok hozzátenni) és azt sem tudja, hogy egy hónap múlva mit fog csinálni, míg a lány már 10 évre előre tervezett, amihez tartja is magát. Kicsit furák mindketten.
Egyszer már a fiú “kezdeményezett”, de a korkülönbségre hivatkozva menekült is, mert hogy a csaj biztos hülye és instabil a kora miatt. A lány még visszanyerheti a figyelmét szerintetek vagy sem? Vagy ilyen felállásban hogy szokott összejönni ez a járás dolog?
Abból ahogy a lány(vagy valamelyik barátnője,tökmindegy)feltette ezt a kérdést,elég egyértelmű hogy azért ő is nagyon gyerekes még fejben. Ez nem is baj 14 évesen,de akkor is még gyerek,egy 19 éves fiúnak nagyon más igényei vannak,független attól hogy ő mennyire gyerekes.
2024. febr. 27. 22:09
Persze, egy-két dugásra van esélye.
2024. márc. 2. 01:13
Kapcsolódó kérdések: